HANGLAMPEN

Producten 1-60 van 895

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Wants&Needs Cadeauset Ivy
  Speciale prijs € 130,00 Normale prijs € 149,00

Producten 1-60 van 895

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hallo hanglampen!

Zeg maar hallo tegen onze brede collectie hanglampen! Omdat hanglampen écht items zijn die niet meer weg te denken zijn uit je interieur, hebben we voor jou alle hanglampen die aan ons voorbij kwamen de revue laten passeren en hieruit een zorgvuldige selectie gemaakt. We hebben de hanglampen gekozen die wij fantastisch vinden en waarvan we zeker weten dat jij ze ook geweldig vindt. Want we willen alleen hanglampen aanbieden waar we zelf de volle 100% achter staan. En dat zie je terug in de persoonlijke invalshoek die we in de omschrijving hebben laten doorschemeren. Juist omdat hanglampen zulke belangrijke woonaccessoires zijn, moeten deze wel bijzonder zijn en compleet aansluiten op jouw persoonlijke stijl.

 • Lees verder...


  Verlichting is namelijk het middelpunt van onze woning en dat verdient aangekleed te worden met hanglampen die dit licht nog meer laten schijnen! Alle hanglampen in onze collectie zijn dan ook anders; voor ieder interieur is in onze webshop wel een perfecte hanglamp te vinden. In allerlei verschillende kleuren, maten, materialen, stijlen en bewerkingen. Of je nou hanglampen wil voor boven je eettafel of voor in je slaapkamer, industriële hanglampen of landelijke hanglampen, het is allemaal te vinden binnen onze collectie!

  Ik zie door het licht de hanglampen niet meer!

  We begrijpen natuurlijk dat deze collectie lampen een flinke opgave is om grondig te doorzoeken. Er zijn ook zoveel leuke lampen. En hoe vind je nou de lamp die echt bij jou past? Wie weet wil je wel een kroonluchter, een bureaulamp of staande lamp. Om je door deze pagina’s te kunnen begeleiden hebben we een menubalkje gemaakt waarin je je selectie van lampen kunt verfijnen op allereerst hanglampen, en daarna op de prijs van de hanglampen, het materiaal, het merk en de kleur. Dit bakent je zoektocht naar de perfecte hanglamp of andere verlichting enigszins af. Daarnaast is een groot deel van onze hanglampen voorzien van een sfeerfoto, zodat je kunt beleven hoe het item zou hangen. Zo kun je de hanglampen in een bepaald interieur, of een bepaalde omgeving bekijken en hier inspiratie uit opdoen. Ook kunnen deze sfeerfoto’s een hulpmiddel zijn in je keuze voor een bepaalde hanglamp.

  Uiteindelijk streven we ernaar dat jij van je huis je thuis kan maken, met een zo eenvoudig mogelijke zoektocht en vooral zonder poespas. Of dat nou over verlichting, woonaccessoires, meubels, schilderijen, vazen of potten gaat.

  Hanglamp aan huis

  Omdat wij het belangrijk vinden dat jij zo spoedig mogelijk je hanglamp kunt gaan hangen, bezorgen wij de hanglamp aan huis binnen in een zo snel mogelijke periode. In samenwerking met onze leveranciers en met onze bezorger zullen we zorgdragen dat jouw hanglamp veilig en op tijd thuis is. Niemand houdt natuurlijk van wachten op zijn perfecte hanglamp. Dit geldt uiteraard ook voor onze andere producten, als meubels, woonaccessoires, andere verlichting, schilderijen, vazen en potten.