Roomed

Heb je een klein, ruim, complex of open interieur, en heb je echt wat interieur inspiratie nodig? Dan is Roomed hét perfecte online magazine, waar je eindeloos in kan doorbladeren, en de meest inspirerende interieur tips, tricks en adviezen kan vinden. Voor de mooiste producten, de gaafste binnenkijkers en de handigste DIY tips is Roomed een echte aanrader!

Roomed heeft een webpagina vol geschreven artikelen, op elk gebied van wonen. Alle artikelen zijn bijzonder inspirerend, en voorzien van professioneel beeldmateriaal. Wil je dus alle nieuwste interieur insights? Dan is de website van Roomed perfect geschikt voor jou. Maar wil je een snel overzicht van de vetste binnenkijkers en geïnspireerd raken door aantrekkelijke kiekjes van bijzondere interieurs, dan is de Instagram pagina ook zeker een aanrader! Roomed heeft interieur ideeën voor werkelijk iedere stijl interieur. Dus ook voor die van jou.

Roomed geeft daarnaast advies over de leukste winkels waar je je interieur items kunt aanschaffen. Een ontzettend leuk compliment dat Wants&Needs daar vanaf nu één van is! Ben je benieuwd wat Roomed over ons geschreven heeft? Kijk dan hier!

Reviews