Roomed

Heb je een klein, ruim, complex of open interieur, en heb je echt wat interieur inspiratie nodig? Dan is Roomed hét perfecte online magazine, waar je eindeloos in kan doorbladeren, en de meest inspirerende interieur tips, tricks en adviezen kan vinden. Voor de mooiste producten, de gaafste binnenkijkers en de handigste DIY tips is Roomed een echte aanrader!

Roomed heeft een webpagina vol geschreven artikelen, op elk gebied van wonen. Alle artikelen zijn bijzonder inspirerend, en voorzien van professioneel beeldmateriaal. Wil je dus alle nieuwste interieur insights? Dan is de website van Roomed perfect geschikt voor jou. Maar wil je een snel overzicht van de vetste binnenkijkers en geïnspireerd raken door aantrekkelijke kiekjes van bijzondere interieurs, dan is de Instagram pagina ook zeker een aanrader! Roomed heeft interieur ideeën voor werkelijk iedere stijl interieur. Dus ook voor die van jou.

Roomed geeft daarnaast advies over de leukste winkels waar je je interieur items kunt aanschaffen. Een ontzettend leuk compliment dat Wants&Needs daar vanaf nu één van is! Ben je benieuwd wat Roomed over ons geschreven heeft? Kijk dan hier!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp