• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

NEW

Altijd de nieuwste trends

‘Happy New Musthaves!’

We blijven niet stil zitten. Wants&Needs staat voor trendy, uniek en vernieuwend zijn, en dat willen we ook blijven. Daarom zijn we dagelijks op zoek naar de nieuwste interieuritems die passen binnen de laatste trends op het gebied van wonen. En dat betekent dat we ons assortiment continu blijven uitbreiden en aanpassen. Bij Wants&Needs zul je altijd de nieuwste trends vinden voor elk type interieur! Om echt een sfeergevoel te krijgen, hebben we bij iedere musthave inspiratiebeelden geplaatst, waarop je de nieuwste trends daadwerkelijk kunt bekijken!

Als we iets nieuws tegenkomen dat apart en uniek is, zorgen we dat we dit in ons assortiment krijgen, omdat we je graag willen blijven verrassen. Allerlei nieuwe woonaccessoires en meubels houden je namelijk geboeid en geïnteresseerd. Neem dus regelmatig een kijkje op de nieuw pagina, want daar vind je de aller laatste en de aller nieuwste items!

 • Lees verder...

  Nieuw begin

  Ga je verhuizen? Dat is de volgende, maar ook spannende en grote stap in je leven. Een nieuw huis, in een andere omgeving. Het liefste wil je een nieuw huis helemaal als je thuis laten voelen. En het allerliefste nog met een geheel nieuw interieur. Nieuwe meubels en woonaccessoires, zodat je interieur naar jouw stijl gevormd kan worden. Dan wil je natuurlijk ook dat de meubels en woonaccessoires die je koopt modern en hip zijn, want dit blijft meestal nog wel een aantal jaren staan.

  Je hoeft tijdens zo’n verhuizing niet ook nog eens opzoek naar de hipste en nieuwste meubels en woonaccessoires. Wij hebben ze gewoon voor jou op een rijtje gezet, zodat je alleen maar hoeft te bladeren. Onze nieuw pagina is namelijk precies zo ingericht dat je elk item bij elke woonstijl kunt plaatsen. Enkel een klik op de knop, en jouw nieuwe meubels en woonaccessoires staan binnen enkele dagen in jouw nieuwe woning. Is dat niet ideaal?

  Zomaar een nieuw interieur

  Ga je niet verhuizen, maar ben je gewoon een sucker voor nieuwe woonaccessoires en meubels? Ook dan kun je de allerleukste nieuwe items vinden die jouw bestaande interieur weer nieuw leven inblazen! Want enkel een mooi schilderij of een fijne plaid geven je woning weer een nieuwe uitstraling. Of als je oude stoel in de woonkamer uit elkaar valt van ellende, kan Wants&Needs je helpen aan een heerlijke nieuwe fauteuil. Neem daarom snel een kijkje op onze nieuw pagina!48 Items

Aflopend sorteren

48 Items

Speciale prijs  106,35 Normale prijs  123,90
Speciale prijs  12,20 Normale prijs  13,95
Speciale prijs  58,95 Normale prijs  59,-
Speciale prijs  39,95 Normale prijs  57,-
Speciale prijs  39,- Normale prijs  40,60
Speciale prijs  79,- Normale prijs  92,-
Speciale prijs  66,- Normale prijs  69,95
Speciale prijs  64,95 Normale prijs  139,-

48 Items

Aflopend sorteren

48 Items