• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Spruitje

Spruitjes

Lees meer

4 Items

Aflopend sorteren

4 Items

4 Items

Aflopend sorteren

4 Items

Jonael van der Sloot is de bedenker die het innovatieve merk Spruitje op de markt gezet. Hij groeide op in Latijns-Amerika omringd door de natuur en het tropisch regenwoud. Eenmaal teruggekomen in Nederland, was het dan ook de natuur die hij mistte. Dit heeft hem geïnspireerd om de zogeheten ‘jungle lamps’ te creëren: tafellampen die een geweldige duurzame wereld van natuur in zich hebben. De plantenwereldjes brengen de natuur op een super originele manier in huis, in de vorm van een tafellamp.

Spruitje’s Big Brother en Pickels zijn twee van zijn tafellampen die een duurzame wereld in huis brengen op een bijzonder originele manier. Deze items, handmatig gemaakt en vormgegeven als een glazen tafellamp, bevatten aarde en plantjes, die zonder veel verzorging, zichzelf blijvend in leven houden. Zo’n tafellamp is een mini-ecosysteem, waarin de ene plant de andere zal blijven vervangen. Hierdoor zal dit gezellige tuintje altijd voortleven en andere vormen en verschijningen aannemen. Een echte musthave voor in je woonkamer!

De tafellamp met ecosysteem van Spruitje is zodanig uitgevoerd dat de lamp die de bubble als het ware ‘afsluit’ niet schadelijk is voor de plantjes. De planten in de duurzame tafellamp hebben dan ook maar weinig water nodig. Deze vorm van innovatie heeft ervoor gezorgd dat iedereen groen in huis kan halen, zonder teveel verzorging!

Omdat Wants&Needs op zoveel mogelijk fronten maatschappelijk verantwoord probeert te ondernemen, is het merk Spruitje met zijn ecosystemen een perfect passend concept. Spruitje staat voor hergebruik, duurzaamheid en innovatie. En daar staan we helemaal achter. Naast dat de tafellamp er dus geweldig imposant uitziet, is de tafellamp dus ook nog eens 100% verantwoord!

Met zoiets kleins, kun je zoveel moois doen met je interieur, dat bewijst Spruitje wel!