• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Pikaplant

Pikaplant

Maak kennis met het trendy Nederlandse merk Pikaplant wat opgericht is in 2015 te Amsterdam door de plantenliefhebbers Joost van Uden en Danny Sutjahjo. Met overtuiging van de voordelen die planten met zich meenemen als onderdeel van jouw interieur. Om planten te houden heb je geen groene vingers meer nodig met de Pikaplant. Deze plant zorgt namelijk voor zichzelf, hierdoor wordt het voor iedereen makkelijk om gezonde kamerplanten te houden en je interieur te verrijken met een vleugje groen, want dat kan iedere woning wel gebruiken.

Lees meer

8 Items

Aflopend sorteren

8 Items

8 Items

Aflopend sorteren

8 Items

Pikaplant Jar

Pikaplant heeft de prachtige kamerplant Jar uitgevonden deze collectie bestaat uit zes verschillende planten namelijk de Coffea, Calathea Ornata, Calathea Elliptica, Chamaedora, Clusia en de Fittonia. Elk soort plantje is uniek door zijn vorm en heeft dezelfde eerlijke prijs. Wereldwijd is de Jar al een enorm succes door zijn bekendmaking op de Dutch Design Week in 2016 maar ook de Milaan Design Week in 2015.

Naast dat je een prachtige plant in huis haalt is het ook een blikvanger, geen een plant is namelijk hetzelfde. Groene vingers zijn niet nodig bij deze Pikaplant Jar want hij zorgt volledig voor zichzelf, de Pikaplant Jar voedt zichzelf door zijn luchtdichte weckpot waarin hij zijn eigen ecosysteem heeft. De plant voedt zichzelf door het water in de plant en recyclet zijn eigen water.

De levensduur van de Pikaplant verschilt per plant, maar de eerste Pikaplant Jar prototypen zien er na meer dan 40 maanden nog steeds gezond en gelukkig uit zonder dat ze in de tussentijd bewaterd zijn. Jars worden daarom ook volledig geleverd met compleet eco systeem. Pikaplant geeft een garantie van drie maanden.

De Pikaplant Jar is een perfecte toevoeging aan je favoriete woonaccessoires en is een echte musthave voor ieder interieur. Een groener leven is een gezonder maar ook gelukkiger leven. De plant in een fles is helemaal terug en daarmee ook een ware blikvanger in je interieur. Kom de Jar bekijken in onze woonwinkel te Nuenen of bestel er een online en hij wordt gratis bij je thuisbezorgd door heel Nederland & België.