• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Dan-Form

Dan-Form

Wij stellen je voor aan Dan-Form: een Deens merk waar hedendaagse ontwerpen met een hoge kwaliteit centraal staan. In 1922 is met sprankelend enthousiasme de eerste stap gezet van dit veelbelovende merk door de jonge en gepassioneerde Jørgen Mensen. Sindsdien is Dan-Form geëvalueerd tot succesvol merk door meer ontwerpen en werknemers toe te voegen. De CEO-functie van Jørgen Mensen is in 2014 overgenomen door Sanne Protin. Het bedrijf heeft nadien zijn steile groeipad verdergezet. Vandaag de dag is Dan-Form Denmark een échte wereldspeler op de meubelmarkt. Op onze samenwerking met dit succesvolle merk zijn wij dan ook ontzettend trots! In ons assortiment hebben wij de mooiste meubels van Dan-Form al voor je klaarstaan. Laat je inspireren door dit veelzijdige, modern Scandinavische merk!

Lees meer

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Dan-Form heeft een uitgebreid assortiment in meubels, die wij graag aan je willen introduceren! Alle meubels van dit Deense merk zijn uitsluitend ontworpen door Deense ontwerpers. Verschillende stoelen zoals fauteuils en barstoelen, en tafels zoals eettafels en salontafels. Alles gemaakt van een zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daar kun je geen nee tegen zeggen, toch?

Dan-Form staat bekend als innovatief bedrijf met een vooruitstrevende manier van het productie- en distributieproces. Hierbij staan milieu en kwaliteit hoog in het vaandel! Er wordt door het bedrijf namelijk rekening gehouden met een milieuvriendelijke werkwijze en materialen waarbij de natuur en onze omgeving als erg belangrijk worden gezien. Hun doelstelling luidt dan ook: zo groen als mogelijk!

Op onze website Wants&Needs zijn de mooiste meubels van het Deense merk Dan-Form te vinden. Wij zijn hier erg blij mee! Het unieke merk biedt namelijk prachtige meubels aan die écht onderscheidend zijn in je interieur. Perfect voor liefhebbers van de modern Scandinavische woonstijl! Bovendien gaan de meubels van Dan-Form lang mee door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen. Échte musthaves die fantastisch zullen staan in ieder interieur. Ook in die van jou, dus!

.