Filter en sorteer op
Verwijder filters
 349,- -  489,-
Van Tot
 489,-
 349,-
Zwart
16
Antraciet
8
Grijs
178
Goud
15
Bruin
66
Brons
3
Beige
74
Zilver
12
Wit
33
Roze
6
Koper
4
Geel
25
Blauw
77
Paars
4
Taupe
9
Groen
62
Oranje
11
Champagne
1
Rood
53
Naturel
8
Overige
29
Laat meer zien Laat minder zien
Glas
Polyethyleen
Textiel
Katoen
Leder
Viscose
Acryl 1
Wol 2
PU-leder
Polyester
Jute
Laat meer zien Laat minder zien
Brinker Carpets 1
Ensuite 2
3 tot 4 weken 1
4 tot 8 weken 2

Toon 3 resultaten

 • Grote voorraad met snelle levering
 • Betaal veilig & achteraf
 • Gratis bezorging vanaf 60,-
 • Ma-vr bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Brinker Carpets

View as Grid List
Set Ascending Direction Set Descending Direction

Toon 3 resultaten

 1. Vloerkleed Bolzano
  Brinker Carpets
  Vloerkleed Bolzano

  Vanaf:  489,-
 2. Vloerkleed Linea 105
  Ensuite
  Vloerkleed Linea 105

  Please select options before adding the product to the cart.
  Kleuren
  +
  Vanaf:  349,-
 3. Vloerkleed Linea 3128
  Ensuite
  Vloerkleed Linea 3128

  Please select options before adding the product to the cart.
  Kleuren
  +
  Vanaf:  349,-
Geen producten meer
Geen producten meer

Brinker Carpets

Brinker Carpets is een merk dat trots mag zijn op de wijze waarop hun originele vloerkleden tot stand zijn gekomen. Brinker Carpets is een Nederlands merk dat vloerkleden op verschillende plaatsen in de wereld laat produceren. De kwaliteit van elk vloerkleed is hoogwaardig, want dat is waar Brinker Carpets voor staat. Maar dat niet alleen.

In onder andere India en Roemenië worden de vloerkleden van Brinker Carpets geproduceerd. Elk vloerkleed is handgewoven en gemaakt van enkel natuurlijke producten. Hierdoor kan het zijn dat er soms een beetje verschil zit in de tapijten. Bijvoorbeeld in kleur. Maar dat geeft niet, want elk vloerkleed is uniek en heeft zo zijn eigen verhaal. Het vloerkleed wordt pas naar Nederland vervoerd als de Indiase of Roemeense supervisors het vloerkleed heeft goedgekeurd op kwaliteit. Maar ondanks het werk wat er per vloerkleed bij komt kijken zet Brinker Carpets zich de volle 100% op de goede behandeling van zijn medewerkers. Onder geen beding zal Brinker Carpets zich schuldig maken aan het voeren van kinderarbeid. Vrouwen achter het weefgetouw worden in veilige werkomstandigheden geplaatst en alle partijen krijgen fatsoenlijk uitbetaald. Want sociale verantwoordelijkheid, eerlijke handel, het welzijn van de mens en het behoud van natuurlijke grondstoffen staat bij Brinker Carpets op nummer 1.

Zo heeft Brinker Carpets een dorp in Roemenië waar vloerkleden worden geproduceerd. De mogelijkheid tot het maken van vloerkleden biedt werkgelegenheid voor het arme dorpje. Maar daarnaast heeft dit initiatief gezorgd voor een schooltje en een bakkerij.

Wants&Needs kan met trots zeggen dat we de festivalcollectie van Brinker Carpets in ons assortiment hebben. Kwalitatief hoogwaardige, moderne en betaalbare vloerkleden, bedoeld voor het midden- tot hoog segment. Een geweldige lijn vloerkleden met moderne, maar ook vintage vloerkleden.

Wants&Needs probeert op zoveel mogelijk vlakken maatschappelijk verantwoord te ondernemen. De samenwerking met Brinker Carpets is hier een onderdeel van. De maatschappelijke verantwoordelijkheid die dit merk met deze productieschakel toch weet te voeren, draagt bij aan een betere wereld, voor iedereen. En dus ook je vloerkleed

Een greep uit onze prachtige merken

Take a look

Reviews