LIGHT&LIVING

Producten 1-60 van 2179

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 2179

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Light&Living

Light&Living brightens your day. Letterlijk. Light&Living is een groothandelconcept van het Nederlandse merk Lightmakers, welke met name decoratieve verlichting maakt en aanbiedt. De oorsprong vindt zich 40 jaar terug, bij het met de hand produceren van lampenkappen. Deze ambachtelijke vaardigheden en kennis zijn gevormd tot een snel groeiend internationale aanbieder voor decoratieve verlichting en woonaccessoires. Inmiddels biedt Light&Living zijn assortiment aan in maar liefst 70 landen wereldwijd. Light&Living biedt inspirerende en moderne verlichting voor eerlijke prijzen. Het assortiment is blijvend origineel door de nieuwe seizoenscollectie die twee keer per jaar wordt uitgebracht, en wordt gepresenteerd op de woonbeurs in Parijs.

Light&Living heeft een erg grote collectie hanglampen, staande lampen, wandlampen, bureau- en tafellampen. In veel verschillende woon- en leefstijlen zijn deze typen lampen uitgebracht. Het is niet voor niets dat de collectie van Light&Living zo breed vertegenwoordigd is bij Wants&Needs! Wij willen onze klant namelijk de perfecte musthave bieden. En aangezien iedereen uniek is, willen we dat onze hanglampen, staande lampen, wandlampen, bureau- en tafellampen ook uniek zijn. Door de verlichting van Light&Living die in veel verschillende stijlen is vormgegeven, is dat precies wat we onze waardevolle klanten kunnen bieden.

De collectie is voorzien van veel natuurlijke kleuren en materialen. Denk daarbij aan bruin, wit, taupe en grijs, maar ook warme zomerkleuren en frisse blauwtinten zijn goed vertegenwoordigd. Koper en rosé goud worden afgewisseld met hout en keramiek.

Naast verlichting zijn de woonaccessoires van Light&Living terug te vinden bij Wants&Needs. Zoals onder andere verschillende bijzettafels, klokken, kandelaars, spiegels, dierenkoppen en sierkussens. De woonaccessoires van Light&Living hebben een unieke en originele vormgeving, net zoals veel hanglampen, waar wij fan van zijn. Wants&Needs is namelijk voortdurend op zoek naar de meest vernieuwende en unieke woonaccessoires en verlichting om aan te bieden aan de klant.

Light&Living is te omschrijven in een paar ijzersterke termen: betrouwbaar, allemansvriend, kwaliteit en trendsettend. En merk waar we trots op zijn!