• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Interieuradvies op maat

Ben je verhuisd, of toe aan een frisse wind door je interieur? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woning? Wil je een tijdloos interieur dat ook nog in de toekomst aan jouw wensen voldoet? Kom je er samen niet aan uit welke stijl je precies wil hanteren in je woning? Wij helpen je graag naar een interieur waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat je wensen en behoeften ook zijn. Of je nu op zoek bent naar het ideale verlichtingsplan, de juiste indeling van jouw meubels, de perfecte stijl voor in je gehele interieur of een woning gericht op de toekomst met eventuele kinderkamers of een werkkamer. Wij gaan met je in gesprek en helpen je bij het ontwerpen en realiseren van een interieur op maat. Kenmerken als comfort, luxe en exclusiviteit staan hierbij centraal. Alles om van jouw huis écht een thuis te maken. Wat resulteert in een ultiem eindresultaat: een prachtig interieur.

Werk Chiel Batenburg

Wat kun je verwachten?

Voor ons interieuradvies op maat zijn wij de samenwerking aangegaan met interieur designer Chiel Batenburg. Chiel Batenburg is een interieur designer die staat voor het ontwerpen en realiseren van een interieur op maat. Comfort, luxe en exclusiviteit is kenmerkend aan het werk van Chiel. Door deze eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever, resulteert dit in een ultiem eindresultaat. Zijn passie voor dit vak is ontstaan door reizen in het buitenland waar hij geïnspireerd werd door de verschillende leefstandaarden, culturen en trends. Hierdoor is het mogelijk om verder te denken dan standaard en beïnvloedt dit het creatieve proces naar het ultieme eindresultaat. Niet alleen nu, maar ook met een toekomst visie.

Chiel Batenburg | Interieuradvies op maat

Onze interieur designer Chiel gaat graag met je in gesprek. Tijdens een kennismaking komt hij graag bij je langs om alles te weten te komen over je persoonlijke smaak, wensen en behoeften en woonstijl. Zo krijgt hij een goed inzicht in wat voor soort ontwerp hij kan gaan maken, en waar rekening mee gehouden moet worden. Na een diepgaand en compleet beeld te hebben gekregen op locatie, kan het creatieve proces beginnen. Chiel neemt je mee in het gehele proces, van schets tot realisatiefase. Op basis van je wensen en behoeften werkt hij een compleet plan en persoonlijk advies uit. Door een goed netwerk aan leveranciers en specialisten om Chiel heen, is het mogelijk om een ultiem eindresultaat te bereiken. Alles voor het interieur van jouw dromen. 

Op zoek naar het interieur waar je al zo lang van droomt? Neem contact op met ons of direct via onze interieur designer Chiel Batenburg met onderstaande informatie.

Website: www.chielbatenburginteriors.com

Instagram: @chielbatenburginteriors

Telefoon: 06-52607600

E-mail: info@chielbatenburginteriors.com