• Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis (indien op voorraad)
  • Bezoek onze Wants&Needs showroom
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Ma-za bereikbaar tussen 10:00 - 22:00

Interieuradvies op maat

Ben je verhuisd, of toe aan een frisse wind door je interieur? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je woning? Wil je een tijdloos interieur dat ook nog in de toekomst aan jouw wensen voldoet? Kom je er samen niet aan uit welke stijl je precies wil hanteren in je woning? Wij helpen je graag naar een interieur waar je altijd al van gedroomd hebt. Wat je wensen en behoeften ook zijn. Of je nu op zoek bent naar het ideale verlichtingsplan, de juiste indeling van jouw meubels, de perfecte stijl voor in je gehele interieur of een woning gericht op de toekomst met eventuele kinderkamers of een werkkamer. Wij gaan met je in gesprek en helpen je bij het ontwerpen en realiseren van een interieur op maat. Kenmerken als comfort, luxe en exclusiviteit staan hierbij centraal. Alles om van jouw huis écht een thuis te maken. Wat resulteert in een ultiem eindresultaat: een prachtig interieur.

Wat kun je verwachten?

Voor ons interieuradvies op maat zijn wij de samenwerking aangegaan met meerdere interieur designers. Ieder met net even een andere stijl en werkwijze, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: jou helpen met het interieur van je dromen. Wij stellen je kort voor aan onze interieur adviseurs. Meer vragen of wil je wat meer informatie over een van deze interieur adviseurs? Neem vooral contact met ons op.

Chiel Batenburg

Chiel Batenburg | Interieuradvies op maat

Chiel Batenburg is een interieur designer die staat voor het ontwerpen en realiseren van een interieur op maat. Comfort, luxe en exclusiviteit is kenmerkend aan het werk van Chiel. Door deze eigen signatuur te combineren met de wensen van de opdrachtgever, resulteert dit in een ultiem eindresultaat. Zijn passie voor dit vak is ontstaan door reizen in het buitenland waar hij geïnspireerd werd door de verschillende leefstandaarden, culturen en trends. Hierdoor is het mogelijk om verder te denken dan standaard en beïnvloedt dit het creatieve proces naar het ultieme eindresultaat. Niet alleen nu, maar ook met een toekomst visie.

Onze interieur designer Chiel gaat graag met je in gesprek. Tijdens een kennismaking komt hij graag bij je langs om alles te weten te komen over je persoonlijke smaak, wensen en behoeften en woonstijl. Zo krijgt hij een goed inzicht in wat voor soort ontwerp hij kan gaan maken, en waar rekening mee gehouden moet worden. Na een diepgaand en compleet beeld te hebben gekregen op locatie, kan het creatieve proces beginnen. Chiel neemt je mee in het gehele proces, van schets tot realisatiefase. Op basis van je wensen en behoeften werkt hij een compleet plan en persoonlijk advies uit. Door een goed netwerk aan leveranciers en specialisten om Chiel heen, is het mogelijk om een ultiem eindresultaat te bereiken. Alles voor het interieur van jouw dromen. 

Op zoek naar het interieur waar je al zo lang van droomt? Neem contact op met ons of direct via onze interieur designer Chiel Batenburg met onderstaande informatie.

Website: www.chielbatenburginteriors.com

Instagram: @chielbatenburginteriors

Telefoon: 06-52607600

E-mail: info@chielbatenburginteriors.com

Linterieur Advies

Aangenaam! Mijn naam is Linda Renkema, zelfstandig Interieur Adviseur en werkzaam voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Hoe cliché ook, maar ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken. Altijd ben ik bezig met interieur, voor mezelf of voor anderen. Overal vind ik inspiratie; in woonwinkels, steden, musea en de natuur.  Ik heb inmiddels al vele klanten mogen helpen bij het ontwerpen van een persoonlijk interieurplan. Complete verbouwingen, totale make-overs of juist alleen een kleuradvies of meubelplan, het kan allemaal!

Ik vind het vooral belangrijk dat een interieur de afspiegeling is van de persoonlijkheid van de bewoners. Alleen dan heb je een huis wat echt als thuis voelt. Als je aan mij vraagt wat mijn stijl is? Dan kan ik daar geen eenduidig antwoord op geven. In elke stijl zie ik iets unieks en daarnaast is kiezen mijn inziens ook helemaal nodig! De meest gestelde vragen aan mij zijn: hoe creëer ik nou een eenheid in mijn interieur? Hoe maak ik het gezellig?  Welke kleuren passen nou het beste? Hoe combineren we onze verschillende stijlen? Op al deze vragen geef ik je graag antwoord. Een interieur helemaal aangepast op jou persoonlijke wensen en daarbij zorg ik graag voor dat beetje extra zoals; de net iets andere indeling,  prachtige materiaal- en kleurcombinaties en verrassende accessoires. Helemaal jouw smaak maar dan mét wow-factor, daar streef ik naar!

Altijd een huis willen hebben waarin jij je echt thuisvoelt? Neem contact op met ons of direct via onze interieur designer Linda Renkema met onderstaande informatie.

Website: www.linterieuradvies.nl

Instagram: @linterieuradvies

Telefoon: 06-24885799

E-mail: info@linterieuradvies.nl

Nuria Design

Mijn naam is Nuria van Rinssum en ik ben interieurontwerpster. Sinds 2018 geef ik met veel passie en plezier advies op het gebied van interieur. Dit kan een kleuradvies zijn, maar ik kan je ook helpen bij het vinden van de juiste raamdecoratie. Ook ontwerp ik badkamers en keukens. De leukste projecten zijn natuurlijk de verbouwingen, de renovaties. Dit, omdat ik mijn creativiteit dan volledig kwijt kan in een totaal-advies. Hierbij deel ik graag mijn kennis over de juiste kleurcombinaties, mijn materialenkennis en zet ik mijn fantasie om tot een 3D-visualisatie.

Ik geef advies op maat. Dit houdt in dat ik werk op basis van een kennismakingsgesprek. Zo kom ik erachter wat de wensen, eisen en de behoeftes van de klant zijn. Naderhand van dit gesprek maak ik een passende offerte. Op deze manier wordt het een persoonlijk project. Ik richt mij volledig op de wensen van de klant, hier geef ik dan mijn eigen draai aan en maak ik met mijn specialiteiten een droominterieur waar. 

Het gevoel wat ik de klant mee wil geven is het thuis-gevoel. Thuiskomen en blij zijn in jouw eigen omgeving. Trots zijn op jouw plek! Dit is tenslotte dé plek waar jij (bijna) iedere ochtend opstaat en weer slapen gaat. Hoe heerlijk is het als thuis de plek is waar jij optimaal van kunt genieten. Genieten van de rust, of juist van het uitnodigen van vrienden en familie.

Altijd een huis willen hebben waarin jij je echt thuisvoelt? Neem contact op met ons of direct via onze interieur designer Nuria met onderstaande informatie.

Website: www.nuriadesign.nl

Instagram: @nuriadesign

Telefoon: 06-39606889

E-mail: info@nuriadesign.nl

Reviews