• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Happy Customers

Act like the diva you are. Be instafamous!

 

Een kiekje van dat sfeervolle hoekje in je slaapkamer, of een goed shot van je compleet nieuwe interieur. We kunnen niet ontkennen dat we er gek op zijn! Heb je ook een super gaaf interieur, en zojuist een musthave van Wants&Needs binnen gekregen? Ben je weg van de stijl van Wants&Needs en kun je eigenlijk nog wat meer shopping money gebruiken om jouw interieur nét dat beetje extra te geven? Enkel een tik op de grote ronde knop op je smartphone camera kan jou al belonen met een extra shoptegoed t.w.v. 30 euro. So let's shoot some pics, ladies and gents!

 

Omdat we er blij van worden dat onze klanten tevreden zijn, en we dat aan de rest van de wereld willen laten zien, is onze Happy Customers winactie ontstaan. Wat houdt dat in? Je maakt een foto van je nieuwe musthave van Wants&Needs in je interieur, plaatst deze op social media met een tag naar Wants&Needs en duimen maar! Maandelijks wordt de leukste foto bekend gemaakt. En wie weet WIN jij straks wel die 30 euro extra shoptegoed!

 

See you at Insta!

 

XOXO

Wants&Needs

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!