Happy Customers

Act like the diva you are. Be instafamous!

 

Een kiekje van dat sfeervolle hoekje in je slaapkamer, of een goed shot van je compleet nieuwe interieur. We kunnen niet ontkennen dat we er gek op zijn! Heb je ook een super gaaf interieur, en zojuist een musthave van Wants&Needs binnen gekregen? Ben je weg van de stijl van Wants&Needs en kun je eigenlijk nog wat meer shopping money gebruiken om jouw interieur nét dat beetje extra te geven? Enkel een tik op de grote ronde knop op je smartphone camera kan jou al belonen met een extra shoptegoed t.w.v. 30 euro. So let's shoot some pics, ladies and gents!

 

Omdat we er blij van worden dat onze klanten tevreden zijn, en we dat aan de rest van de wereld willen laten zien, is onze Happy Customers winactie ontstaan. Wat houdt dat in? Je maakt een foto van je nieuwe musthave van Wants&Needs in je interieur, plaatst deze op social media met een tag naar Wants&Needs en duimen maar! Maandelijks wordt de leukste foto bekend gemaakt. En wie weet WIN jij straks wel die 30 euro extra shoptegoed!

 

See you at Insta!

 

XOXO

Wants&Needs

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp