• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Zuiders Proeflokaal

Lekker terrassen, borrelen, lunchen of uiteten draait om veel meer dan enkel het eten en drinken. Natuurlijk moet dat lekker zijn, maar de omgeving, de aankleding en het personeel dat je bedient, zijn net zo belangrijk. Zuiders in Uden heeft de perfecte combinatie van dit alles. Een plekje om te proeven van het goede leven, of het nou ’s-Middags, ’s-Avonds, voor de borrel, lunch of diner is. Het is een plekje om samen te komen, samen te proeven en vooral om samen te genieten.

Met een moderne en industriële inrichting, voorzien van veel groen en ruwe materialen en producten, weet Zuiders een fijne sfeer te creëren. Een trendy tentje in het wat verouderde centrum van Uden is precies wat nodig was!

De uitstraling van de ruwe producten en al het groen deed ons meteen denken aan Spruitje Big Brother. Deze tafellamp met een duurzaam ecosysteem in een enorme bubble pastte volgens ons perfect bij Zuiders. En dat vond Zuiders zelf ook. Daarom zijn we trots dat Big Brother nu staat te stralen in dit gezellige restaurant! Wil je Spruitje Big Brother ‘in het echt’ bekijken? Kijk dan snel even naar de contactgegevens van Zuiders!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!