Zuiders Proeflokaal

Lekker terrassen, borrelen, lunchen of uiteten draait om veel meer dan enkel het eten en drinken. Natuurlijk moet dat lekker zijn, maar de omgeving, de aankleding en het personeel dat je bedient, zijn net zo belangrijk. Zuiders in Uden heeft de perfecte combinatie van dit alles. Een plekje om te proeven van het goede leven, of het nou ’s-Middags, ’s-Avonds, voor de borrel, lunch of diner is. Het is een plekje om samen te komen, samen te proeven en vooral om samen te genieten.

Met een moderne en industriële inrichting, voorzien van veel groen en ruwe materialen en producten, weet Zuiders een fijne sfeer te creëren. Een trendy tentje in het wat verouderde centrum van Uden is precies wat nodig was!

De uitstraling van de ruwe producten en al het groen deed ons meteen denken aan Spruitje Big Brother. Deze tafellamp met een duurzaam ecosysteem in een enorme bubble pastte volgens ons perfect bij Zuiders. En dat vond Zuiders zelf ook. Daarom zijn we trots dat Big Brother nu staat te stralen in dit gezellige restaurant! Wil je Spruitje Big Brother ‘in het echt’ bekijken? Kijk dan snel even naar de contactgegevens van Zuiders!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp