Zuiders Proeflokaal

Lekker terrassen, borrelen, lunchen of uiteten draait om veel meer dan enkel het eten en drinken. Natuurlijk moet dat lekker zijn, maar de omgeving, de aankleding en het personeel dat je bedient, zijn net zo belangrijk. Zuiders in Uden heeft de perfecte combinatie van dit alles. Een plekje om te proeven van het goede leven, of het nou ’s-Middags, ’s-Avonds, voor de borrel, lunch of diner is. Het is een plekje om samen te komen, samen te proeven en vooral om samen te genieten.

Met een moderne en industriële inrichting, voorzien van veel groen en ruwe materialen en producten, weet Zuiders een fijne sfeer te creëren. Een trendy tentje in het wat verouderde centrum van Uden is precies wat nodig was!

De uitstraling van de ruwe producten en al het groen deed ons meteen denken aan Spruitje Big Brother. Deze tafellamp met een duurzaam ecosysteem in een enorme bubble pastte volgens ons perfect bij Zuiders. En dat vond Zuiders zelf ook. Daarom zijn we trots dat Big Brother nu staat te stralen in dit gezellige restaurant! Wil je Spruitje Big Brother ‘in het echt’ bekijken? Kijk dan snel even naar de contactgegevens van Zuiders!

Reviews