• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Zuiders Proeflokaal

Lekker terrassen, borrelen, lunchen of uiteten draait om veel meer dan enkel het eten en drinken. Natuurlijk moet dat lekker zijn, maar de omgeving, de aankleding en het personeel dat je bedient, zijn net zo belangrijk. Zuiders in Uden heeft de perfecte combinatie van dit alles. Een plekje om te proeven van het goede leven, of het nou ’s-Middags, ’s-Avonds, voor de borrel, lunch of diner is. Het is een plekje om samen te komen, samen te proeven en vooral om samen te genieten.

Met een moderne en industriële inrichting, voorzien van veel groen en ruwe materialen en producten, weet Zuiders een fijne sfeer te creëren. Een trendy tentje in het wat verouderde centrum van Uden is precies wat nodig was!

De uitstraling van de ruwe producten en al het groen deed ons meteen denken aan Spruitje Big Brother. Deze tafellamp met een duurzaam ecosysteem in een enorme bubble pastte volgens ons perfect bij Zuiders. En dat vond Zuiders zelf ook. Daarom zijn we trots dat Big Brother nu staat te stralen in dit gezellige restaurant! Wil je Spruitje Big Brother ‘in het echt’ bekijken? Kijk dan snel even naar de contactgegevens van Zuiders!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!