• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Younique

Younique is een greep uit het leven van Femke Kamps, een humoristische vrouw met een indrukwekkende loopbaan op het gebied van contentwriting. Op deze manier kwam haar blogpost ook naar boven in Google tijdens onze zoektocht naar interieur bloggers. Femke Kamps heeft een website met een vrolijke vormgeving, en hier past ze haar content dan ook volledig op aan. Een aanrader om even door te bladeren!

De blogposts van Femke straalt het plezier dat ze ervan beleeft uit. Niet alleen deelt ze haar geluksmomentjes van de week, maar ook DIY tips&tricks, interieur advies, lifestyle blogs, leuke dingen om te ondernemen, en nog veel meer. Door Younique leer je de editor achter dit initiatief beetje bij beetje kennen.

Erg leuk was dan ook dat er verschillende items uit onze wandcollectie onderdeel mochten uitmaken van haar interieur, en dat deze mee werden genomen in ‘het geluksmomentje van de week’. Dat verwarmde ook ons hart, want wij zijn gelukkig als onze musthaves anderen gelukkig maken! Klik dan hier!

Reviews

Denise
20 januari 2021

Mijn bestelde product was prachtig en snel binnen! De levertijd is goed nagekomen en extra leuk dat er een boom wordt gepland voor mijn bestelling. Top!

Charlotte
25 januari 2021

Ik had een vraag over een van de producten, die werd zeer snel beantwoord door de klantenservice, erg klantvriendelijk geholpen. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

Daan
1 februari 2021

De communicatie met Wants&Needs is zeer fijn, vriendelijk en snel. De levering van mijn bestelling liet iets langer op zich wachten maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en het was alsnog sneller binnen.

Sanne
9 februari 2021

Afgelopen week een bestelling geplaatst en de dag daarna was hij meteen binnen. Het leuke vond ik dat er een heerlijke geur aanwezig was in het pakket. En de kussens zijn mooi!