Younique

Younique is een greep uit het leven van Femke Kamps, een humoristische vrouw met een indrukwekkende loopbaan op het gebied van contentwriting. Op deze manier kwam haar blogpost ook naar boven in Google tijdens onze zoektocht naar interieur bloggers. Femke Kamps heeft een website met een vrolijke vormgeving, en hier past ze haar content dan ook volledig op aan. Een aanrader om even door te bladeren!

De blogposts van Femke straalt het plezier dat ze ervan beleeft uit. Niet alleen deelt ze haar geluksmomentjes van de week, maar ook DIY tips&tricks, interieur advies, lifestyle blogs, leuke dingen om te ondernemen, en nog veel meer. Door Younique leer je de editor achter dit initiatief beetje bij beetje kennen.

Erg leuk was dan ook dat er verschillende items uit onze wandcollectie onderdeel mochten uitmaken van haar interieur, en dat deze mee werden genomen in ‘het geluksmomentje van de week’. Dat verwarmde ook ons hart, want wij zijn gelukkig als onze musthaves anderen gelukkig maken! Klik dan hier!

Reviews

M.R., Papendrecht
10 mei 2021

De rits van het door mij bestelde kussen was kapot. Na een mailtje erover kreeg ik direct te horen dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden. De volgende dag was het nieuwe kussen er in goed staat.

Sietse, Oosterhout
10 mei 2021

Communicatie verliep goed en product zeer snel geleverd. Top bedrijf!

Misa, Heerlen
7 mei 2021

Ik heb een schaal besteld van House doctor. Heel snel ontvangen. Er was een lichte schade en dit hem ik per mail + foto’s gemeld. Mijn melding is dezelfde dag opgelost. Ik ben geholpen door Vera :) Hartelijk dank voor jullie proffesionele hulp!!

Angelique, Katwijk
6 mei 2021

Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd