• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Woontrendz

Woontrendz is een website met woonideeën en woontrends in de vorm van persoonlijke blogs, die opgezet is door Hiske Ligtenberg en Rick Sportel. Eerlijk en nuchter proberen zij hun publiek te voorzien van inspirerende artikelen en beelden. Een website vol tips, trends, favorieten, binnenkijkers, inzichten en de leukste lijstjes, maakt het een plezier voor het oriënterende publiek om lekker rond te neuzen!

Wants&Needs heeft ook een waardevol plekje mogen krijgen op Woontrendz, geplaatst in een overzicht van leuke en betrouwbare online woonwinkels. Bij de webshops in dit overzicht kan het publiek veilig hun woonproducten shoppen. Wil je kijken waar jij betrouwbaar en veilig woonaccessoires kan shoppen? Klik dan hier!

Reviews

Denise
20 januari 2021

Mijn bestelde product was prachtig en snel binnen! De levertijd is goed nagekomen en extra leuk dat er een boom wordt gepland voor mijn bestelling. Top!

Charlotte
25 januari 2021

Ik had een vraag over een van de producten, die werd zeer snel beantwoord door de klantenservice, erg klantvriendelijk geholpen. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

Daan
1 februari 2021

De communicatie met Wants&Needs is zeer fijn, vriendelijk en snel. De levering van mijn bestelling liet iets langer op zich wachten maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en het was alsnog sneller binnen.

Sanne
9 februari 2021

Afgelopen week een bestelling geplaatst en de dag daarna was hij meteen binnen. Het leuke vond ik dat er een heerlijke geur aanwezig was in het pakket. En de kussens zijn mooi!