• Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Woontrendz

Woontrendz is een website met woonideeën en woontrends in de vorm van persoonlijke blogs, die opgezet is door Hiske Ligtenberg en Rick Sportel. Eerlijk en nuchter proberen zij hun publiek te voorzien van inspirerende artikelen en beelden. Een website vol tips, trends, favorieten, binnenkijkers, inzichten en de leukste lijstjes, maakt het een plezier voor het oriënterende publiek om lekker rond te neuzen!

Wants&Needs heeft ook een waardevol plekje mogen krijgen op Woontrendz, geplaatst in een overzicht van leuke en betrouwbare online woonwinkels. Bij de webshops in dit overzicht kan het publiek veilig hun woonproducten shoppen. Wil je kijken waar jij betrouwbaar en veilig woonaccessoires kan shoppen? Klik dan hier!

Reviews

Ada
13 november 2020

Ik heb 3 prachtige kussentjes (met subtiele palmbladeren) besteld en ontvangen. Snel en goed geregeld. Nu genieten van deze ‘opfrissers’ in mijn interieur.

Kyra
15 november 2020

Een fijne service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader!

Zoë
16 november 2020

Netjes en snel geleverd (sneller dan verwacht). Goed ingepakt.

Lotte
17 november 2020

We waren direct dol op deze lampen, toen we ze voorbij zagen komen op het internet. De kleur past goed bij onze muur, kussentjes en decoratie in het huis. Qua grootte twijfelden we, maar het is precies zoals we wilden. De materialen zaten netjes verpakt, het is goed overgekomen, snelle leveringen en was prima op te hangen aan het plafond. Fijn dat er genoeg snoer in zat, dat we makkelijk konden aanpassen. De kleur, vorm en het reliëf van de lamp vinden we super. We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!