Woontrendz

Woontrendz is een website met woonideeën en woontrends in de vorm van persoonlijke blogs, die opgezet is door Hiske Ligtenberg en Rick Sportel. Eerlijk en nuchter proberen zij hun publiek te voorzien van inspirerende artikelen en beelden. Een website vol tips, trends, favorieten, binnenkijkers, inzichten en de leukste lijstjes, maakt het een plezier voor het oriënterende publiek om lekker rond te neuzen!

Wants&Needs heeft ook een waardevol plekje mogen krijgen op Woontrendz, geplaatst in een overzicht van leuke en betrouwbare online woonwinkels. Bij de webshops in dit overzicht kan het publiek veilig hun woonproducten shoppen. Wil je kijken waar jij betrouwbaar en veilig woonaccessoires kan shoppen? Klik dan hier!

Reviews

M.R., Papendrecht
10 mei 2021

De rits van het door mij bestelde kussen was kapot. Na een mailtje erover kreeg ik direct te horen dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden. De volgende dag was het nieuwe kussen er in goed staat.

Sietse, Oosterhout
10 mei 2021

Communicatie verliep goed en product zeer snel geleverd. Top bedrijf!

Misa, Heerlen
7 mei 2021

Ik heb een schaal besteld van House doctor. Heel snel ontvangen. Er was een lichte schade en dit hem ik per mail + foto’s gemeld. Mijn melding is dezelfde dag opgelost. Ik ben geholpen door Vera :) Hartelijk dank voor jullie proffesionele hulp!!

Angelique, Katwijk
6 mei 2021

Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd