WoonTips

Het programma WoonTips is een inspirerend woonprogramma op RTL 4. Bij dit programma gaan ze de laatste ontwikkelingen af op het gebied van wonen. Zowel in het huis als eromheen. Het optimaal leefgenot en slimme keuzes op het gebied van wonen staat bij RTL WoonTips centraal. De kijker wordt geinformeerd over de nieuwste trends en geven ze tips over financiën, duurzaam wonen, het buitenleven, design en innovatie.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp