Wonen online

Wonen online is de website om je inspiratie vandaan te halen voor jouw interieur, daarnaast is Wonen online een van de grootste maar ook snelgroeiende woonportals van Nederland. Daarbij bieden ze jou de dagelijkse nieuwste woonideeën, waardevolle tips maar ook veel praktische informatie. Niet alleen hebben ze de laatste trends maar ook alle informatie over de laatste woonbeurzen. Wonen online is de site om je inspiratie vandaan te halen met verschillende woonstijlen en de laatste woontips.

Ook Wants&Needs heeft een plekje gekregen op de site Wonen online, dit met de gave collectie van onze vloerkleden. Want wat vele vergeten is dat een vloerkleed voor verbinding zorgt in je interieur. Maar ook de laatste trend op het gebied van vloerkleden komt aanbod, namelijk de ronde vloerkleden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze gave blog op wonen online? Klik dan hier voor de blog.Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp