• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Wonen online

Wonen online is de website om je inspiratie vandaan te halen voor jouw interieur, daarnaast is Wonen online een van de grootste maar ook snelgroeiende woonportals van Nederland. Daarbij bieden ze jou de dagelijkse nieuwste woonideeën, waardevolle tips maar ook veel praktische informatie. Niet alleen hebben ze de laatste trends maar ook alle informatie over de laatste woonbeurzen. Wonen online is de site om je inspiratie vandaan te halen met verschillende woonstijlen en de laatste woontips.

Ook Wants&Needs heeft een plekje gekregen op de site Wonen online, dit met de gave collectie van onze vloerkleden. Want wat vele vergeten is dat een vloerkleed voor verbinding zorgt in je interieur. Maar ook de laatste trend op het gebied van vloerkleden komt aanbod, namelijk de ronde vloerkleden.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze gave blog op wonen online? Klik dan hier voor de blog.Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!