• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

We love webshops

Een tijdje terug kregen we een digitale uitnodiging binnen met de tekst: ‘Uitnodiging, omdat we je zo leuk vinden’. In deze uitnodiging liet We love webshops weten dat ze getipt waren over Wants&Needs, en dat ze ons graag op zouden nemen in hun site. Dit is voor een beginnend bedrijf zoals wij natuurlijk een gigantisch compliment! Naast deze onwijs originele binnenvaller van een uitnodiging, waren wij ontzettend gecharmeerd door We love webshops, omdat het een vooraanstaande inspirator op het gebied van online shoppen is.

We love webshops is er voor iedereen die opzoek is naar de leukste, verborgen online adresjes om te shoppen. Op de pagina worden de echte must-see’s gepubliceerd, om hun publiek de weg te wijzen door een jungle aan online shops. Zoals ze zelf al zeggen: specialisten in online shopping, trends, fashion en meer. Een ontzettend handige en leuke website om door te zoeken!

In de Wonen Blog van We love webshops is Wants&Needs opgenomen in een column. Hierin wordt 15x picture perfect bij Wants&Needs gegeven. Daarnaast heeft de website ons opgenomen in de topshops. Wil je ook 15x picture perfect bekijken? Klik dan hier!

Reviews

Denise
20 januari 2021

Mijn bestelde product was prachtig en snel binnen! De levertijd is goed nagekomen en extra leuk dat er een boom wordt gepland voor mijn bestelling. Top!

Charlotte
25 januari 2021

Ik had een vraag over een van de producten, die werd zeer snel beantwoord door de klantenservice, erg klantvriendelijk geholpen. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

Daan
1 februari 2021

De communicatie met Wants&Needs is zeer fijn, vriendelijk en snel. De levering van mijn bestelling liet iets langer op zich wachten maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en het was alsnog sneller binnen.

Sanne
9 februari 2021

Afgelopen week een bestelling geplaatst en de dag daarna was hij meteen binnen. Het leuke vond ik dat er een heerlijke geur aanwezig was in het pakket. En de kussens zijn mooi!