We love webshops

Een tijdje terug kregen we een digitale uitnodiging binnen met de tekst: ‘Uitnodiging, omdat we je zo leuk vinden’. In deze uitnodiging liet We love webshops weten dat ze getipt waren over Wants&Needs, en dat ze ons graag op zouden nemen in hun site. Dit is voor een beginnend bedrijf zoals wij natuurlijk een gigantisch compliment! Naast deze onwijs originele binnenvaller van een uitnodiging, waren wij ontzettend gecharmeerd door We love webshops, omdat het een vooraanstaande inspirator op het gebied van online shoppen is.

We love webshops is er voor iedereen die opzoek is naar de leukste, verborgen online adresjes om te shoppen. Op de pagina worden de echte must-see’s gepubliceerd, om hun publiek de weg te wijzen door een jungle aan online shops. Zoals ze zelf al zeggen: specialisten in online shopping, trends, fashion en meer. Een ontzettend handige en leuke website om door te zoeken!

In de Wonen Blog van We love webshops is Wants&Needs opgenomen in een column. Hierin wordt 15x picture perfect bij Wants&Needs gegeven. Daarnaast heeft de website ons opgenomen in de topshops. Wil je ook 15x picture perfect bekijken? Klik dan hier!

Reviews

M.R., Papendrecht
10 mei 2021

De rits van het door mij bestelde kussen was kapot. Na een mailtje erover kreeg ik direct te horen dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden. De volgende dag was het nieuwe kussen er in goed staat.

Sietse, Oosterhout
10 mei 2021

Communicatie verliep goed en product zeer snel geleverd. Top bedrijf!

Misa, Heerlen
7 mei 2021

Ik heb een schaal besteld van House doctor. Heel snel ontvangen. Er was een lichte schade en dit hem ik per mail + foto’s gemeld. Mijn melding is dezelfde dag opgelost. Ik ben geholpen door Vera :) Hartelijk dank voor jullie proffesionele hulp!!

Angelique, Katwijk
6 mei 2021

Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd