We love webshops

Een tijdje terug kregen we een digitale uitnodiging binnen met de tekst: ‘Uitnodiging, omdat we je zo leuk vinden’. In deze uitnodiging liet We love webshops weten dat ze getipt waren over Wants&Needs, en dat ze ons graag op zouden nemen in hun site. Dit is voor een beginnend bedrijf zoals wij natuurlijk een gigantisch compliment! Naast deze onwijs originele binnenvaller van een uitnodiging, waren wij ontzettend gecharmeerd door We love webshops, omdat het een vooraanstaande inspirator op het gebied van online shoppen is.

We love webshops is er voor iedereen die opzoek is naar de leukste, verborgen online adresjes om te shoppen. Op de pagina worden de echte must-see’s gepubliceerd, om hun publiek de weg te wijzen door een jungle aan online shops. Zoals ze zelf al zeggen: specialisten in online shopping, trends, fashion en meer. Een ontzettend handige en leuke website om door te zoeken!

In de Wonen Blog van We love webshops is Wants&Needs opgenomen in een column. Hierin wordt 15x picture perfect bij Wants&Needs gegeven. Daarnaast heeft de website ons opgenomen in de topshops. Wil je ook 15x picture perfect bekijken? Klik dan hier!

Reviews