• Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

We love webshops

Een tijdje terug kregen we een digitale uitnodiging binnen met de tekst: ‘Uitnodiging, omdat we je zo leuk vinden’. In deze uitnodiging liet We love webshops weten dat ze getipt waren over Wants&Needs, en dat ze ons graag op zouden nemen in hun site. Dit is voor een beginnend bedrijf zoals wij natuurlijk een gigantisch compliment! Naast deze onwijs originele binnenvaller van een uitnodiging, waren wij ontzettend gecharmeerd door We love webshops, omdat het een vooraanstaande inspirator op het gebied van online shoppen is.

We love webshops is er voor iedereen die opzoek is naar de leukste, verborgen online adresjes om te shoppen. Op de pagina worden de echte must-see’s gepubliceerd, om hun publiek de weg te wijzen door een jungle aan online shops. Zoals ze zelf al zeggen: specialisten in online shopping, trends, fashion en meer. Een ontzettend handige en leuke website om door te zoeken!

In de Wonen Blog van We love webshops is Wants&Needs opgenomen in een column. Hierin wordt 15x picture perfect bij Wants&Needs gegeven. Daarnaast heeft de website ons opgenomen in de topshops. Wil je ook 15x picture perfect bekijken? Klik dan hier!

Reviews

Ada
13 november 2020

Ik heb 3 prachtige kussentjes (met subtiele palmbladeren) besteld en ontvangen. Snel en goed geregeld. Nu genieten van deze ‘opfrissers’ in mijn interieur.

Kyra
15 november 2020

Een fijne service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader!

Zoë
16 november 2020

Netjes en snel geleverd (sneller dan verwacht). Goed ingepakt.

Lotte
17 november 2020

We waren direct dol op deze lampen, toen we ze voorbij zagen komen op het internet. De kleur past goed bij onze muur, kussentjes en decoratie in het huis. Qua grootte twijfelden we, maar het is precies zoals we wilden. De materialen zaten netjes verpakt, het is goed overgekomen, snelle leveringen en was prima op te hangen aan het plafond. Fijn dat er genoeg snoer in zat, dat we makkelijk konden aanpassen. De kleur, vorm en het reliëf van de lamp vinden we super. We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!