TRAVELGOODIES

Travelgoodies is een greep uit het leven van Anne en haar vriend Remco, met haar ambitie op reizen en lifestyle. Op deze manier is haar inspiratieplatform ontstaan namelijk Travelgoodies, en blogt ze erop los over haar persoonlijke ervaringen, tips en trends. Anne heeft een website met een vrolijke omgeving en hier past ze haar blogs dan ook volledig op aan, een echte aanrader om eens een kijkje te nemen.

Erg leuk was het om met Travelgoodies samen te werken en dat hebben wij dan ook met veel plezier gedaan. Anne heeft de twee perfect gift setjes ontvangen namelijk cadeau set Chub en Wood. Niet alleen zijn deze cadeausets erg leuk voor kerst maar ook voor een verjaardag of gewoon aan jezelf te geven natuurlijk. Daarom hebben wij Wants&Needs de perfecte setjes samengesteld zodat jij dat niet meer hoeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de blog? Neem dan is een kijkje op de pagina van Travelgoodies.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp