• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

TRAVELGOODIES

Travelgoodies is een greep uit het leven van Anne en haar vriend Remco, met haar ambitie op reizen en lifestyle. Op deze manier is haar inspiratieplatform ontstaan namelijk Travelgoodies, en blogt ze erop los over haar persoonlijke ervaringen, tips en trends. Anne heeft een website met een vrolijke omgeving en hier past ze haar blogs dan ook volledig op aan, een echte aanrader om eens een kijkje te nemen.

Erg leuk was het om met Travelgoodies samen te werken en dat hebben wij dan ook met veel plezier gedaan. Anne heeft de twee perfect gift setjes ontvangen namelijk cadeau set Chub en Wood. Niet alleen zijn deze cadeausets erg leuk voor kerst maar ook voor een verjaardag of gewoon aan jezelf te geven natuurlijk. Daarom hebben wij Wants&Needs de perfecte setjes samengesteld zodat jij dat niet meer hoeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de blog? Neem dan is een kijkje op de pagina van Travelgoodies.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!