• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

TRAVELGOODIES

Travelgoodies is een greep uit het leven van Anne en haar vriend Remco, met haar ambitie op reizen en lifestyle. Op deze manier is haar inspiratieplatform ontstaan namelijk Travelgoodies, en blogt ze erop los over haar persoonlijke ervaringen, tips en trends. Anne heeft een website met een vrolijke omgeving en hier past ze haar blogs dan ook volledig op aan, een echte aanrader om eens een kijkje te nemen.

Erg leuk was het om met Travelgoodies samen te werken en dat hebben wij dan ook met veel plezier gedaan. Anne heeft de twee perfect gift setjes ontvangen namelijk cadeau set Chub en Wood. Niet alleen zijn deze cadeausets erg leuk voor kerst maar ook voor een verjaardag of gewoon aan jezelf te geven natuurlijk. Daarom hebben wij Wants&Needs de perfecte setjes samengesteld zodat jij dat niet meer hoeft.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de blog? Neem dan is een kijkje op de pagina van Travelgoodies.

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!