Suzanne Elisa


Een greep uit het leven van Suzanne Elisa, een blogster met een persoonlijke touch die over Beauty, Fashion en Lifestyle blogt. Sinds 2012 is Suzanne actief met het bloggen en deelt ze graag haar persoonlijke dingen zoals foto’s en verhalen met haar lezers. Niet alleen blogt ze maar is ze ook actief op verschillende social media’s.

Suzanne Elisa is gestart met een project en hier hebben wij als Wants&Needs graag bij geholpen. Dit project heeft te maken met het weer ‘opnieuw verliefd worden’ op je eigen huis. Dit project bestaat uit meerdere blogpost erg leuk om deze door te lezen en wat inspiratie uit te halen.

Erg leuk was het om onze producten terug te zien in haar blogs en nu dus onderdeel mogen uitmaken van haar interieur. Zo komt de mand Ment aanbod en het krukje Lok van het Spaanse merk La Forma, twee gave items en echte musthaves voor ieder interieur.

Nieuwsgierig geworden naar de leuke blog van Suzanne Elisa? Klik dan hier.Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp