• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Suzanne Elisa


Een greep uit het leven van Suzanne Elisa, een blogster met een persoonlijke touch die over Beauty, Fashion en Lifestyle blogt. Sinds 2012 is Suzanne actief met het bloggen en deelt ze graag haar persoonlijke dingen zoals foto’s en verhalen met haar lezers. Niet alleen blogt ze maar is ze ook actief op verschillende social media’s.

Suzanne Elisa is gestart met een project en hier hebben wij als Wants&Needs graag bij geholpen. Dit project heeft te maken met het weer ‘opnieuw verliefd worden’ op je eigen huis. Dit project bestaat uit meerdere blogpost erg leuk om deze door te lezen en wat inspiratie uit te halen.

Erg leuk was het om onze producten terug te zien in haar blogs en nu dus onderdeel mogen uitmaken van haar interieur. Zo komt de mand Ment aanbod en het krukje Lok van het Spaanse merk La Forma, twee gave items en echte musthaves voor ieder interieur.

Nieuwsgierig geworden naar de leuke blog van Suzanne Elisa? Klik dan hier.Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!