• Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

&Stijl

Tijdens onze online research naar de nieuwste stijl- en interieuradviezen stuitte wij op een fantastische interieur blogster, Sanne – editor van &Stijl. Getrouwd, moeder van Bo, en een passie voor interieur. Eenmaal beland op haar website zagen we een strakke en simplistische vormgeving, waardoor het speelse logo meteen in het oog springt. Ook in haar blogposts komen daardoor de foto’s er levendig uit! Een beetje een Scandinavisch interieur. Daar houden we van.

Niet te missen is haar voorliefde voor de basale kleuren zwart en wit. Dit is terug te zien in haar bijzonder perfectionistisch ingerichte interieur die bestaat uit of enkel zwarte tinten, of enkel witte tinten. Hier deelt Sanne graag kliekjes van op Instagram, wat een geweldige binnenkijker is. Daarnaast worden er veel ervaringen en belevingen in vol enthousiasme beschreven. Zoals dagjes uit, leuke tips of nieuwe aanwinsten. Wat opvalt zijn de vaak vernieuwende producten, waar wij stiekem ook een zwak voor hebben!

Onze witte kroonluchter Luca heeft dan ook al het geluk gehad bij haar midden in de woonkamer te mogen hangen! Als pronkstukje van deze witte oase van een woonkamer, heeft Sanne een blogpost geschreven over Luca binnen haar nieuwe interieur. Deze blogpost kun je hier bekijken.

Reviews

Ada
13 november 2020

Ik heb 3 prachtige kussentjes (met subtiele palmbladeren) besteld en ontvangen. Snel en goed geregeld. Nu genieten van deze ‘opfrissers’ in mijn interieur.

Kyra
15 november 2020

Een fijne service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader!

Zoë
16 november 2020

Netjes en snel geleverd (sneller dan verwacht). Goed ingepakt.

Lotte
17 november 2020

We waren direct dol op deze lampen, toen we ze voorbij zagen komen op het internet. De kleur past goed bij onze muur, kussentjes en decoratie in het huis. Qua grootte twijfelden we, maar het is precies zoals we wilden. De materialen zaten netjes verpakt, het is goed overgekomen, snelle leveringen en was prima op te hangen aan het plafond. Fijn dat er genoeg snoer in zat, dat we makkelijk konden aanpassen. De kleur, vorm en het reliëf van de lamp vinden we super. We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!