&Stijl

Tijdens onze online research naar de nieuwste stijl- en interieuradviezen stuitte wij op een fantastische interieur blogster, Sanne – editor van &Stijl. Getrouwd, moeder van Bo, en een passie voor interieur. Eenmaal beland op haar website zagen we een strakke en simplistische vormgeving, waardoor het speelse logo meteen in het oog springt. Ook in haar blogposts komen daardoor de foto’s er levendig uit! Een beetje een Scandinavisch interieur. Daar houden we van.

Niet te missen is haar voorliefde voor de basale kleuren zwart en wit. Dit is terug te zien in haar bijzonder perfectionistisch ingerichte interieur die bestaat uit of enkel zwarte tinten, of enkel witte tinten. Hier deelt Sanne graag kliekjes van op Instagram, wat een geweldige binnenkijker is. Daarnaast worden er veel ervaringen en belevingen in vol enthousiasme beschreven. Zoals dagjes uit, leuke tips of nieuwe aanwinsten. Wat opvalt zijn de vaak vernieuwende producten, waar wij stiekem ook een zwak voor hebben!

Onze witte kroonluchter Luca heeft dan ook al het geluk gehad bij haar midden in de woonkamer te mogen hangen! Als pronkstukje van deze witte oase van een woonkamer, heeft Sanne een blogpost geschreven over Luca binnen haar nieuwe interieur. Deze blogpost kun je hier bekijken.

Reviews

M.R., Papendrecht
10 mei 2021

De rits van het door mij bestelde kussen was kapot. Na een mailtje erover kreeg ik direct te horen dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden. De volgende dag was het nieuwe kussen er in goed staat.

Sietse, Oosterhout
10 mei 2021

Communicatie verliep goed en product zeer snel geleverd. Top bedrijf!

Misa, Heerlen
7 mei 2021

Ik heb een schaal besteld van House doctor. Heel snel ontvangen. Er was een lichte schade en dit hem ik per mail + foto’s gemeld. Mijn melding is dezelfde dag opgelost. Ik ben geholpen door Vera :) Hartelijk dank voor jullie proffesionele hulp!!

Angelique, Katwijk
6 mei 2021

Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd