• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

&Stijl

Tijdens onze online research naar de nieuwste stijl- en interieuradviezen stuitte wij op een fantastische interieur blogster, Sanne – editor van &Stijl. Getrouwd, moeder van Bo, en een passie voor interieur. Eenmaal beland op haar website zagen we een strakke en simplistische vormgeving, waardoor het speelse logo meteen in het oog springt. Ook in haar blogposts komen daardoor de foto’s er levendig uit! Een beetje een Scandinavisch interieur. Daar houden we van.

Niet te missen is haar voorliefde voor de basale kleuren zwart en wit. Dit is terug te zien in haar bijzonder perfectionistisch ingerichte interieur die bestaat uit of enkel zwarte tinten, of enkel witte tinten. Hier deelt Sanne graag kliekjes van op Instagram, wat een geweldige binnenkijker is. Daarnaast worden er veel ervaringen en belevingen in vol enthousiasme beschreven. Zoals dagjes uit, leuke tips of nieuwe aanwinsten. Wat opvalt zijn de vaak vernieuwende producten, waar wij stiekem ook een zwak voor hebben!

Onze witte kroonluchter Luca heeft dan ook al het geluk gehad bij haar midden in de woonkamer te mogen hangen! Als pronkstukje van deze witte oase van een woonkamer, heeft Sanne een blogpost geschreven over Luca binnen haar nieuwe interieur. Deze blogpost kun je hier bekijken.

Reviews

Denise
20 januari 2021

Mijn bestelde product was prachtig en snel binnen! De levertijd is goed nagekomen en extra leuk dat er een boom wordt gepland voor mijn bestelling. Top!

Charlotte
25 januari 2021

Ik had een vraag over een van de producten, die werd zeer snel beantwoord door de klantenservice, erg klantvriendelijk geholpen. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling!

Daan
1 februari 2021

De communicatie met Wants&Needs is zeer fijn, vriendelijk en snel. De levering van mijn bestelling liet iets langer op zich wachten maar dit werd duidelijk gecommuniceerd en het was alsnog sneller binnen.

Sanne
9 februari 2021

Afgelopen week een bestelling geplaatst en de dag daarna was hij meteen binnen. Het leuke vond ik dat er een heerlijke geur aanwezig was in het pakket. En de kussens zijn mooi!