• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Spruitje,

Spruitje is een initiatief, waarvan we erg trots zijn dat wij het mogen verkopen op in webshop! Jonael van der Sloot heeft dit merk op de markt gezet. Hij groeide op in Latijns-Amerika omringd door de natuur. Eenmaal terug in Nederland, was het dan ook de natuur die hij mistte. Dit heeft hem geïnspireerd om deze ‘jungle lamps’ te creëren. De tafellampen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ‘duurzaam’. De plantenwereldjes brengen de natuur op een super originele manier in huis, in de vorm van een tafellamp.

Spruitje’s Big Brother en Pickels zijn twee van zijn tafellampen die een duurzame wereld in huis brengen op een bijzonder originele manier. Deze items, vormgegeven als een tafellamp, bevatten aarde en plantjes, die zonder veel verzorging, zichzelf blijvend in leven houden. Het zijn mini ecosystemen, waarin de ene plant de andere zal vervangen. Hierdoor zal dit gezellige tuintje altijd voortleven en andere vormen en verschijningen aannemen.

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Spruitje. Graag helpen we deze duurzame tafellamp bekend te maken onder ons publiek. Ben je benieuwd naar de producten van Spruitje? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!