Spruitje,

Spruitje is een initiatief, waarvan we erg trots zijn dat wij het mogen verkopen op in webshop! Jonael van der Sloot heeft dit merk op de markt gezet. Hij groeide op in Latijns-Amerika omringd door de natuur. Eenmaal terug in Nederland, was het dan ook de natuur die hij mistte. Dit heeft hem geïnspireerd om deze ‘jungle lamps’ te creëren. De tafellampen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ‘duurzaam’. De plantenwereldjes brengen de natuur op een super originele manier in huis, in de vorm van een tafellamp.

Spruitje’s Big Brother en Pickels zijn twee van zijn tafellampen die een duurzame wereld in huis brengen op een bijzonder originele manier. Deze items, vormgegeven als een tafellamp, bevatten aarde en plantjes, die zonder veel verzorging, zichzelf blijvend in leven houden. Het zijn mini ecosystemen, waarin de ene plant de andere zal vervangen. Hierdoor zal dit gezellige tuintje altijd voortleven en andere vormen en verschijningen aannemen.

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Spruitje. Graag helpen we deze duurzame tafellamp bekend te maken onder ons publiek. Ben je benieuwd naar de producten van Spruitje? Neem een kijkje op de website!

Reviews