Spruitje,

Spruitje is een initiatief, waarvan we erg trots zijn dat wij het mogen verkopen op in webshop! Jonael van der Sloot heeft dit merk op de markt gezet. Hij groeide op in Latijns-Amerika omringd door de natuur. Eenmaal terug in Nederland, was het dan ook de natuur die hij mistte. Dit heeft hem geïnspireerd om deze ‘jungle lamps’ te creëren. De tafellampen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ‘duurzaam’. De plantenwereldjes brengen de natuur op een super originele manier in huis, in de vorm van een tafellamp.

Spruitje’s Big Brother en Pickels zijn twee van zijn tafellampen die een duurzame wereld in huis brengen op een bijzonder originele manier. Deze items, vormgegeven als een tafellamp, bevatten aarde en plantjes, die zonder veel verzorging, zichzelf blijvend in leven houden. Het zijn mini ecosystemen, waarin de ene plant de andere zal vervangen. Hierdoor zal dit gezellige tuintje altijd voortleven en andere vormen en verschijningen aannemen.

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Spruitje. Graag helpen we deze duurzame tafellamp bekend te maken onder ons publiek. Ben je benieuwd naar de producten van Spruitje? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp