• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Spruitje,

Spruitje is een initiatief, waarvan we erg trots zijn dat wij het mogen verkopen op in webshop! Jonael van der Sloot heeft dit merk op de markt gezet. Hij groeide op in Latijns-Amerika omringd door de natuur. Eenmaal terug in Nederland, was het dan ook de natuur die hij mistte. Dit heeft hem geïnspireerd om deze ‘jungle lamps’ te creëren. De tafellampen zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ‘duurzaam’. De plantenwereldjes brengen de natuur op een super originele manier in huis, in de vorm van een tafellamp.

Spruitje’s Big Brother en Pickels zijn twee van zijn tafellampen die een duurzame wereld in huis brengen op een bijzonder originele manier. Deze items, vormgegeven als een tafellamp, bevatten aarde en plantjes, die zonder veel verzorging, zichzelf blijvend in leven houden. Het zijn mini ecosystemen, waarin de ene plant de andere zal vervangen. Hierdoor zal dit gezellige tuintje altijd voortleven en andere vormen en verschijningen aannemen.

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Spruitje. Graag helpen we deze duurzame tafellamp bekend te maken onder ons publiek. Ben je benieuwd naar de producten van Spruitje? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!