RTL Woonmagazine

Het programma RTL Woonmagazine is een inspirerend woonprogramma op RTL 4. De leukste interieurtips, woontrends en de laatste nieuwtjes worden besproken, ook wordt er aandacht besteed aan functionaliteit en design. RTL Woonmagazine informeert je over de laatste trends en hoe jij deze het beste kunt toepassen op je eigen interieur.

Op zondag 22 april 2018 is RTL Woonmagazine gestart met een gloednieuw seizoen. Elke zondag op RTL 4 om 18.05 een nieuwe aflevering met een ander interieur en een nieuwe designer, de ontwerpers van dit seizoen zijn onder andere Jan & Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, Osiris Hertman en Remy Meijers. Zij nemen je mee op het gebied van wonen en interieur.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar deze samenwerking? Neem dan een kijkje op hun blogpagina waarin onze gave items naar voren komen zoals vloerkleed Arrow, of kijk je toch liever de uitzending terug? Dat kan ook klik dan hier.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp