• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

RTL Woonmagazine

Het programma RTL Woonmagazine is een inspirerend woonprogramma op RTL 4. De leukste interieurtips, woontrends en de laatste nieuwtjes worden besproken, ook wordt er aandacht besteed aan functionaliteit en design. RTL Woonmagazine informeert je over de laatste trends en hoe jij deze het beste kunt toepassen op je eigen interieur.

Op zondag 22 april 2018 is RTL Woonmagazine gestart met een gloednieuw seizoen. Elke zondag op RTL 4 om 18.05 een nieuwe aflevering met een ander interieur en een nieuwe designer, de ontwerpers van dit seizoen zijn onder andere Jan & Monique des Bouvrie, Marcel Wolterinck, Osiris Hertman en Remy Meijers. Zij nemen je mee op het gebied van wonen en interieur.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar deze samenwerking? Neem dan een kijkje op hun blogpagina waarin onze gave items naar voren komen zoals vloerkleed Arrow, of kijk je toch liever de uitzending terug? Dat kan ook klik dan hier.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!