• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Mulder Interieurontwerp

Sta je aan het begin van een verbouwing, verhuizing of wil je je huidige woning opnieuw inrichten? Dan ben je bij Mulder interieurontwerp aan het goede adres! Sinds 2019 werken wij nauw samen met dit Nederlandse bedrijf op het gebied van trends en interieuradvies. En hier zijn wij ontzettend trots op!

Mulder interieurontwerp biedt complete interieuradvies pakketten aan waar jij je interieur echt goed mee kan aanpakken. Het creatieve team achter het bedrijf doet er op het hoofdkantoor in Breukelen alles aan om jouw toekomstige droom interieur vorm te geven. Met persoonlijk advies én interieurontwerp in 3D.

Op de blog van Mulder interieurontwerp kun je terecht voor tips & tricks van echte interieurontwerpers. Je kunt hier alles lezen over interieurs, tips over inrichten en woontrends. En dit kost helemaal niets! Ideaal, toch?

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!