Mulder Interieurontwerp

Sta je aan het begin van een verbouwing, verhuizing of wil je je huidige woning opnieuw inrichten? Dan ben je bij Mulder interieurontwerp aan het goede adres! Sinds 2019 werken wij nauw samen met dit Nederlandse bedrijf op het gebied van trends en interieuradvies. En hier zijn wij ontzettend trots op!

Mulder interieurontwerp biedt complete interieuradvies pakketten aan waar jij je interieur echt goed mee kan aanpakken. Het creatieve team achter het bedrijf doet er op het hoofdkantoor in Breukelen alles aan om jouw toekomstige droom interieur vorm te geven. Met persoonlijk advies én interieurontwerp in 3D.

Op de blog van Mulder interieurontwerp kun je terecht voor tips & tricks van echte interieurontwerpers. Je kunt hier alles lezen over interieurs, tips over inrichten en woontrends. En dit kost helemaal niets! Ideaal, toch?

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp