• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Mulder Interieurontwerp

Sta je aan het begin van een verbouwing, verhuizing of wil je je huidige woning opnieuw inrichten? Dan ben je bij Mulder interieurontwerp aan het goede adres! Sinds 2019 werken wij nauw samen met dit Nederlandse bedrijf op het gebied van trends en interieuradvies. En hier zijn wij ontzettend trots op!

Mulder interieurontwerp biedt complete interieuradvies pakketten aan waar jij je interieur echt goed mee kan aanpakken. Het creatieve team achter het bedrijf doet er op het hoofdkantoor in Breukelen alles aan om jouw toekomstige droom interieur vorm te geven. Met persoonlijk advies én interieurontwerp in 3D.

Op de blog van Mulder interieurontwerp kun je terecht voor tips & tricks van echte interieurontwerpers. Je kunt hier alles lezen over interieurs, tips over inrichten en woontrends. En dit kost helemaal niets! Ideaal, toch?

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!