Misterbamboe

Misterbamboe is een online inspiratie platform waar je, zoals de naam al doet vermoeden, al je gave bamboe items kan scoren. Het assortiment bestaat uit meer dan 2000 gave bamboe must-haves waar je natuurlijk ook alle bamboe items van Wants&Needs kan scoren.

De populariteit van bamboe is de afgelopen jaren behoorlijk toegenomen en dit duurzame materiaal zie je daarom steeds vaker terug in woon of slaapkamers. De natuurlijke looks van bamboe zorgen voor een warme en gezellige uitstraling. Misterbamboe inspireert zijn bezoekers met een dagelijks vernieuwend assortiment en laat jou daarnaast zien hoe veelzijdig bamboe is. Want behalve tafels of stoelen, kan je hier ook terecht voor beddengoed en textiel gemaakt van bamboe viscose!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp