• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Miss Jettle

Zit je hoofd een beetje vol? Kom lekker uitwaaien op de Instagram van blogster Mariët – Miss Jettle genaamd! Haar aaneenschakeling van witte en frisse interieur foto’s met pastel getinte accessoires stralen een oase van rust uit. Haar geweldige en continu veranderende interieur in Scandinavisch-moderne stijl is smakelijke kost om een lijst aan mooie kiekjes mee te vullen. Echt een geweldig Lookbook om inspiratie op te doen!

Daarnaast weet ze een persoonlijke touch in haar interieurfoto’s door te laten sijpelen, door wat heerlijke plaatjes van haar kleine trots Peppe Jix te plaatsen. Altijd omringd door de meest mooie accessoires, en aangekleed met de leukste outfits, kun je stiekem een beetje jaloers worden op het jonge droomleven van dit kleine ventje! Al met al biedt Miss Jettle een luchtige en persoonlijke kijk in het leven van Mariët.

Niet voor niets past onze Lichtbox Ster fantastisch in het interieur van Mariët! Het geeft ons weer een boost met wooninspiratie om Lichtbox Ster in deze setting te kunnen zien. Mariët heeft over deze musthave een vermakelijke blogpost geschreven, die je hier kunt bekijken!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!