Miss Jettle

Zit je hoofd een beetje vol? Kom lekker uitwaaien op de Instagram van blogster Mariët – Miss Jettle genaamd! Haar aaneenschakeling van witte en frisse interieur foto’s met pastel getinte accessoires stralen een oase van rust uit. Haar geweldige en continu veranderende interieur in Scandinavisch-moderne stijl is smakelijke kost om een lijst aan mooie kiekjes mee te vullen. Echt een geweldig Lookbook om inspiratie op te doen!

Daarnaast weet ze een persoonlijke touch in haar interieurfoto’s door te laten sijpelen, door wat heerlijke plaatjes van haar kleine trots Peppe Jix te plaatsen. Altijd omringd door de meest mooie accessoires, en aangekleed met de leukste outfits, kun je stiekem een beetje jaloers worden op het jonge droomleven van dit kleine ventje! Al met al biedt Miss Jettle een luchtige en persoonlijke kijk in het leven van Mariët.

Niet voor niets past onze Lichtbox Ster fantastisch in het interieur van Mariët! Het geeft ons weer een boost met wooninspiratie om Lichtbox Ster in deze setting te kunnen zien. Mariët heeft over deze musthave een vermakelijke blogpost geschreven, die je hier kunt bekijken!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp