• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Miss Jettle

Zit je hoofd een beetje vol? Kom lekker uitwaaien op de Instagram van blogster Mariët – Miss Jettle genaamd! Haar aaneenschakeling van witte en frisse interieur foto’s met pastel getinte accessoires stralen een oase van rust uit. Haar geweldige en continu veranderende interieur in Scandinavisch-moderne stijl is smakelijke kost om een lijst aan mooie kiekjes mee te vullen. Echt een geweldig Lookbook om inspiratie op te doen!

Daarnaast weet ze een persoonlijke touch in haar interieurfoto’s door te laten sijpelen, door wat heerlijke plaatjes van haar kleine trots Peppe Jix te plaatsen. Altijd omringd door de meest mooie accessoires, en aangekleed met de leukste outfits, kun je stiekem een beetje jaloers worden op het jonge droomleven van dit kleine ventje! Al met al biedt Miss Jettle een luchtige en persoonlijke kijk in het leven van Mariët.

Niet voor niets past onze Lichtbox Ster fantastisch in het interieur van Mariët! Het geeft ons weer een boost met wooninspiratie om Lichtbox Ster in deze setting te kunnen zien. Mariët heeft over deze musthave een vermakelijke blogpost geschreven, die je hier kunt bekijken!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!