Miss Jettle

Zit je hoofd een beetje vol? Kom lekker uitwaaien op de Instagram van blogster Mariët – Miss Jettle genaamd! Haar aaneenschakeling van witte en frisse interieur foto’s met pastel getinte accessoires stralen een oase van rust uit. Haar geweldige en continu veranderende interieur in Scandinavisch-moderne stijl is smakelijke kost om een lijst aan mooie kiekjes mee te vullen. Echt een geweldig Lookbook om inspiratie op te doen!

Daarnaast weet ze een persoonlijke touch in haar interieurfoto’s door te laten sijpelen, door wat heerlijke plaatjes van haar kleine trots Peppe Jix te plaatsen. Altijd omringd door de meest mooie accessoires, en aangekleed met de leukste outfits, kun je stiekem een beetje jaloers worden op het jonge droomleven van dit kleine ventje! Al met al biedt Miss Jettle een luchtige en persoonlijke kijk in het leven van Mariët.

Niet voor niets past onze Lichtbox Ster fantastisch in het interieur van Mariët! Het geeft ons weer een boost met wooninspiratie om Lichtbox Ster in deze setting te kunnen zien. Mariët heeft over deze musthave een vermakelijke blogpost geschreven, die je hier kunt bekijken!

Reviews