Lisanne Leeft

Iedereen heeft wel eens een klein duwtje in de juiste richting nodig, want het leven is nou eenmaal niet altijd een feestje. Laat je inspireren door Lisanne, die aan de lijve heeft ondervonden hoe het leven kan zijn als er niet overal confettikanonnen staan. Toch weet zij van elke post op haar blogpagina Lisanne Leeft een feestje te maken. Een sterke en leerzame blogster met inspirerende ideeën!

Met bijna dagelijks een post met lifestyle en mindstyle adviezen en tips blijft Lisanne je inspireren. Maar daarnaast is ze ook niet bang haar persoonlijke leven bloot te geven bij haar persoonlijke posts. Op deze manier leer je Lisanne beetje bij beetje kennen. De dingen die ze leuk vindt, maar ook die minder gelukkig zijn. Dit maakt Lisanne Leeft een eerlijk en open platform.

Een aantal items van Wants&Needs staan nu te pronken in het mooie appartement van Lisanne, en daar zijn we super trots op! Wil je het bkijken, lezen en geïnspireerd raken door het interieur? Neem dan een kijkje op de blog van Lisanne op www.lisanneleeft.nl.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp