Lisanne Leeft

Iedereen heeft wel eens een klein duwtje in de juiste richting nodig, want het leven is nou eenmaal niet altijd een feestje. Laat je inspireren door Lisanne, die aan de lijve heeft ondervonden hoe het leven kan zijn als er niet overal confettikanonnen staan. Toch weet zij van elke post op haar blogpagina Lisanne Leeft een feestje te maken. Een sterke en leerzame blogster met inspirerende ideeën!

Met bijna dagelijks een post met lifestyle en mindstyle adviezen en tips blijft Lisanne je inspireren. Maar daarnaast is ze ook niet bang haar persoonlijke leven bloot te geven bij haar persoonlijke posts. Op deze manier leer je Lisanne beetje bij beetje kennen. De dingen die ze leuk vindt, maar ook die minder gelukkig zijn. Dit maakt Lisanne Leeft een eerlijk en open platform.

Een aantal items van Wants&Needs staan nu te pronken in het mooie appartement van Lisanne, en daar zijn we super trots op! Wil je het bkijken, lezen en geïnspireerd raken door het interieur? Neem dan een kijkje op de blog van Lisanne op www.lisanneleeft.nl.

Reviews