• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Lisanne Leeft

Iedereen heeft wel eens een klein duwtje in de juiste richting nodig, want het leven is nou eenmaal niet altijd een feestje. Laat je inspireren door Lisanne, die aan de lijve heeft ondervonden hoe het leven kan zijn als er niet overal confettikanonnen staan. Toch weet zij van elke post op haar blogpagina Lisanne Leeft een feestje te maken. Een sterke en leerzame blogster met inspirerende ideeën!

Met bijna dagelijks een post met lifestyle en mindstyle adviezen en tips blijft Lisanne je inspireren. Maar daarnaast is ze ook niet bang haar persoonlijke leven bloot te geven bij haar persoonlijke posts. Op deze manier leer je Lisanne beetje bij beetje kennen. De dingen die ze leuk vindt, maar ook die minder gelukkig zijn. Dit maakt Lisanne Leeft een eerlijk en open platform.

Een aantal items van Wants&Needs staan nu te pronken in het mooie appartement van Lisanne, en daar zijn we super trots op! Wil je het bkijken, lezen en geïnspireerd raken door het interieur? Neem dan een kijkje op de blog van Lisanne op www.lisanneleeft.nl.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!