• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Lisanne Leeft

Iedereen heeft wel eens een klein duwtje in de juiste richting nodig, want het leven is nou eenmaal niet altijd een feestje. Laat je inspireren door Lisanne, die aan de lijve heeft ondervonden hoe het leven kan zijn als er niet overal confettikanonnen staan. Toch weet zij van elke post op haar blogpagina Lisanne Leeft een feestje te maken. Een sterke en leerzame blogster met inspirerende ideeën!

Met bijna dagelijks een post met lifestyle en mindstyle adviezen en tips blijft Lisanne je inspireren. Maar daarnaast is ze ook niet bang haar persoonlijke leven bloot te geven bij haar persoonlijke posts. Op deze manier leer je Lisanne beetje bij beetje kennen. De dingen die ze leuk vindt, maar ook die minder gelukkig zijn. Dit maakt Lisanne Leeft een eerlijk en open platform.

Een aantal items van Wants&Needs staan nu te pronken in het mooie appartement van Lisanne, en daar zijn we super trots op! Wil je het bkijken, lezen en geïnspireerd raken door het interieur? Neem dan een kijkje op de blog van Lisanne op www.lisanneleeft.nl.

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!