• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

LINDAnieuws

Al bijna 40 jaar is ze een boegbeeld voor het Nederlandse publiek. Met talenten op meerdere vlakken heeft ze als een octopus heel wat balletjes omhoog gehouden. Maar het lanceren van de LINDA. magazine in 2003 is toch wel echt één van de leukste ideeën die Linda de Mol tot een succes heeft gemaakt. De lekker nuchtere, eerlijke en humoristische schrijfstijl ondersteund door recht toe recht aan beeldmateriaal heeft de harten van de Nederlandse vrouw gewonnen. Wat heerlijk dat we op deze humoristische en nuchtere manier nu ook elke dag het laatste nieuws kunnen lezen!

LINDAnieuws is er voor de leukste Nederlandse vrouw, waarop dagelijks actuele nieuwtjes, mode, woon- en beautytips en events worden gedeeld. Je kunt in de ochtend tijdens je kopje koffie om 08:00 het belangrijkste wereldnieuws doornemen, en ’s-Middags met je Cup-a-Soupje de sappigste nieuwtjes over Brangolina verslinden.

Op 8 november 2016 waren wij, tussen alle nieuwtjes en funfacts door, te spotten op LINDAnieuws. Met een gave winactie met de Pickles van Spruitje, waarbij de lezeressen van LINDAnieuws aan konden geven wáárom ze graag de Pickles zouden willen winnen, werd Wants&Needs uitgelicht!

Ook zo benieuwd naar de winactie op LINDAnieuws? Klik dan hier!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!