• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

LINDAnieuws

Al bijna 40 jaar is ze een boegbeeld voor het Nederlandse publiek. Met talenten op meerdere vlakken heeft ze als een octopus heel wat balletjes omhoog gehouden. Maar het lanceren van de LINDA. magazine in 2003 is toch wel echt één van de leukste ideeën die Linda de Mol tot een succes heeft gemaakt. De lekker nuchtere, eerlijke en humoristische schrijfstijl ondersteund door recht toe recht aan beeldmateriaal heeft de harten van de Nederlandse vrouw gewonnen. Wat heerlijk dat we op deze humoristische en nuchtere manier nu ook elke dag het laatste nieuws kunnen lezen!

LINDAnieuws is er voor de leukste Nederlandse vrouw, waarop dagelijks actuele nieuwtjes, mode, woon- en beautytips en events worden gedeeld. Je kunt in de ochtend tijdens je kopje koffie om 08:00 het belangrijkste wereldnieuws doornemen, en ’s-Middags met je Cup-a-Soupje de sappigste nieuwtjes over Brangolina verslinden.

Op 8 november 2016 waren wij, tussen alle nieuwtjes en funfacts door, te spotten op LINDAnieuws. Met een gave winactie met de Pickles van Spruitje, waarbij de lezeressen van LINDAnieuws aan konden geven wáárom ze graag de Pickles zouden willen winnen, werd Wants&Needs uitgelicht!

Ook zo benieuwd naar de winactie op LINDAnieuws? Klik dan hier!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!