LINDAnieuws

Al bijna 40 jaar is ze een boegbeeld voor het Nederlandse publiek. Met talenten op meerdere vlakken heeft ze als een octopus heel wat balletjes omhoog gehouden. Maar het lanceren van de LINDA. magazine in 2003 is toch wel echt één van de leukste ideeën die Linda de Mol tot een succes heeft gemaakt. De lekker nuchtere, eerlijke en humoristische schrijfstijl ondersteund door recht toe recht aan beeldmateriaal heeft de harten van de Nederlandse vrouw gewonnen. Wat heerlijk dat we op deze humoristische en nuchtere manier nu ook elke dag het laatste nieuws kunnen lezen!

LINDAnieuws is er voor de leukste Nederlandse vrouw, waarop dagelijks actuele nieuwtjes, mode, woon- en beautytips en events worden gedeeld. Je kunt in de ochtend tijdens je kopje koffie om 08:00 het belangrijkste wereldnieuws doornemen, en ’s-Middags met je Cup-a-Soupje de sappigste nieuwtjes over Brangolina verslinden.

Op 8 november 2016 waren wij, tussen alle nieuwtjes en funfacts door, te spotten op LINDAnieuws. Met een gave winactie met de Pickles van Spruitje, waarbij de lezeressen van LINDAnieuws aan konden geven wáárom ze graag de Pickles zouden willen winnen, werd Wants&Needs uitgelicht!

Ook zo benieuwd naar de winactie op LINDAnieuws? Klik dan hier!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp