• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Lifelstyle & Wonen

In april 2016 zijn we benaderd door de ontzettend gave site Lifestyle & Wonen. Deze website is gericht op inspiratie en trends op het gebied van interieur en tuin. Daarnaast heeft Lifestyle & wonen interieur tips, binnenkijkers en DIY. Een bijzonder leuk initiatief om inspiratie op te doen als je nog zoekende bent naar het perfecte interieur!

Lifestyle & Wonen heeft even rondgesnuffeld op Wants&Needs en heeft een aantal van onze meest bijzondere woonaccessoires uitgelicht in een blog over woontrends. In combinatie met een aantal handige woontips, is deze blog erg leuk om te lezen!

Ben je benieuwd wat Lifestyle & Wonen over ons heeft geschreven? Neem dan snel een kijkje op de blog!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!