• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Lifelstyle & Wonen

In april 2016 zijn we benaderd door de ontzettend gave site Lifestyle & Wonen. Deze website is gericht op inspiratie en trends op het gebied van interieur en tuin. Daarnaast heeft Lifestyle & wonen interieur tips, binnenkijkers en DIY. Een bijzonder leuk initiatief om inspiratie op te doen als je nog zoekende bent naar het perfecte interieur!

Lifestyle & Wonen heeft even rondgesnuffeld op Wants&Needs en heeft een aantal van onze meest bijzondere woonaccessoires uitgelicht in een blog over woontrends. In combinatie met een aantal handige woontips, is deze blog erg leuk om te lezen!

Ben je benieuwd wat Lifestyle & Wonen over ons heeft geschreven? Neem dan snel een kijkje op de blog!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!