Lifelstyle & Wonen

In april 2016 zijn we benaderd door de ontzettend gave site Lifestyle & Wonen. Deze website is gericht op inspiratie en trends op het gebied van interieur en tuin. Daarnaast heeft Lifestyle & wonen interieur tips, binnenkijkers en DIY. Een bijzonder leuk initiatief om inspiratie op te doen als je nog zoekende bent naar het perfecte interieur!

Lifestyle & Wonen heeft even rondgesnuffeld op Wants&Needs en heeft een aantal van onze meest bijzondere woonaccessoires uitgelicht in een blog over woontrends. In combinatie met een aantal handige woontips, is deze blog erg leuk om te lezen!

Ben je benieuwd wat Lifestyle & Wonen over ons heeft geschreven? Neem dan snel een kijkje op de blog!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp