• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Libelle


In Februari 2018 heeft Wants&Needs een mooi plaatje gekregen in het bekende tijdschrift Libelle. Sinds 1934 is Libelle maandelijks te lezen met al meer dan een miljoen vrouwelijke lezeressen. Zo is er iedere maand veel inspiratie op te doen in de Libelle met de laatste trends, huishoudtips en persoonlijke verhalen tot de leukste merken die je niet wilt missen.

Wij hebben een leuk plekje mogen krijgen bij de inrichting van een chalet. Interieurontwerpster Francesca Neri Antonello ligt hier mooie producten uit voor een warme aankleding. Het leuke setje van de wanddecoratie gewei komt aanbod wat natuurlijk een echte musthave is voor een chalet, maar ook de Spiegel Raily die niet mag ontbreken. Deze twee gave items zijn van ons eigen merk Wants&Needs.

Libelle is het magazine wat vrouwen willen en voor jouw dagelijkse dosis inspiratie. Neem snel een kijkje op hun website.Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!