Libelle


In Februari 2018 heeft Wants&Needs een mooi plaatje gekregen in het bekende tijdschrift Libelle. Sinds 1934 is Libelle maandelijks te lezen met al meer dan een miljoen vrouwelijke lezeressen. Zo is er iedere maand veel inspiratie op te doen in de Libelle met de laatste trends, huishoudtips en persoonlijke verhalen tot de leukste merken die je niet wilt missen.

Wij hebben een leuk plekje mogen krijgen bij de inrichting van een chalet. Interieurontwerpster Francesca Neri Antonello ligt hier mooie producten uit voor een warme aankleding. Het leuke setje van de wanddecoratie gewei komt aanbod wat natuurlijk een echte musthave is voor een chalet, maar ook de Spiegel Raily die niet mag ontbreken. Deze twee gave items zijn van ons eigen merk Wants&Needs.

Libelle is het magazine wat vrouwen willen en voor jouw dagelijkse dosis inspiratie. Neem snel een kijkje op hun website.Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp