• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Ik Woon Fijn

Wie wil dat nou niet fijn wonen in je eigen huis? De blogsite Ik Woon Fijn helpt daar graag een handje bij. Ik Woon Fijn is een website voor jouw dagelijkse dosis wooninspiratie, met als doel zoveel mogelijk informatie en inspiratie met jou te delen. Ik Woon Fijn is een website vol tips, trends, DIY en verschillende woonstijlen zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wants&Needs heeft een mooi plekje mogen krijgen op de site Ik Woon Fijn. In de blog lichten ze de acht toffe musthaves toe in combinatie met de laatste woontrends. Zo komt het gave product Spruitje aanbod maar ook de bestsellers: hanglamp Ivy, wandlamp Elay, vloerlamp Edward en natuurlijk de gave hanglampen Nikki Nina. Niet alleen de gave lampen maar ook de musthaves van dit moment namelijk de spiegel Force en de kunstplant Monstera.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de leuke blog van Ik Woon Fijn? Klik dan hier om een kijkje te nemen.Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!