Ik Woon Fijn

Wie wil dat nou niet fijn wonen in je eigen huis? De blogsite Ik Woon Fijn helpt daar graag een handje bij. Ik Woon Fijn is een website voor jouw dagelijkse dosis wooninspiratie, met als doel zoveel mogelijk informatie en inspiratie met jou te delen. Ik Woon Fijn is een website vol tips, trends, DIY en verschillende woonstijlen zodat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Wants&Needs heeft een mooi plekje mogen krijgen op de site Ik Woon Fijn. In de blog lichten ze de acht toffe musthaves toe in combinatie met de laatste woontrends. Zo komt het gave product Spruitje aanbod maar ook de bestsellers: hanglamp Ivy, wandlamp Elay, vloerlamp Edward en natuurlijk de gave hanglampen Nikki Nina. Niet alleen de gave lampen maar ook de musthaves van dit moment namelijk de spiegel Force en de kunstplant Monstera.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de leuke blog van Ik Woon Fijn? Klik dan hier om een kijkje te nemen.Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp