• Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

House-Proud

De Engelsen gebruiken de mooie term ‘houseproud’, welke in het Nederlands geen letterlijke vertaling heeft. Dit betekent dat je continu bezig bent je huis schoon en netjes te houden. Herken jij je als interior lover hier compleet in? Rowena in ieder geval wel, en heeft hier haar professionele blog- en online stylingadvies pagina op gebaseerd. De pagina genaamd House-Proud is een heerlijk online interieur ‘magazine’ met leuke winacties en giveaways, met haar indrukwekkende portfolio, maar vooral met geweldige binnenkijkers van het tot-in-de-puntjes-afgewerkte-huis van Rowena!

De unieke en sfeervolle interieur stijl van House-Proud is een bron aan inspiratie. Samen met de strakke, professionele foto’s en persoonlijke teksten en anekdotes, is House-Proud een fijn vermaak. Wil je een snelle impressie van het interieur van Rowena? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op de Instagram rohouseproud. De fijne pasteltinten en het overheersend wit in het interieur laten je even helemaal wegdromen. Als je -net zoals wij- helemaal weg bent van dit interieur, wees dan niet getreurd. Deze dame met smaak geeft namelijk ook online stylingadvies.

Wij zijn daarom hartstikke trots dat een aantal items van Wants&Needs het interieur van Rowena mee aankleden. Ben je benieuwd welke items deel uit (gaan) maken van dit interieur? Hou dan de blogposts en Instagram van House-Proud in de gaten!

Reviews

Ada
13 november 2020

Ik heb 3 prachtige kussentjes (met subtiele palmbladeren) besteld en ontvangen. Snel en goed geregeld. Nu genieten van deze ‘opfrissers’ in mijn interieur.

Kyra
15 november 2020

Een fijne service, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een echte aanrader!

Zoë
16 november 2020

Netjes en snel geleverd (sneller dan verwacht). Goed ingepakt.

Lotte
17 november 2020

We waren direct dol op deze lampen, toen we ze voorbij zagen komen op het internet. De kleur past goed bij onze muur, kussentjes en decoratie in het huis. Qua grootte twijfelden we, maar het is precies zoals we wilden. De materialen zaten netjes verpakt, het is goed overgekomen, snelle leveringen en was prima op te hangen aan het plafond. Fijn dat er genoeg snoer in zat, dat we makkelijk konden aanpassen. De kleur, vorm en het reliëf van de lamp vinden we super. We zijn er ontzettend blij mee! Bedankt!