House-Proud

De Engelsen gebruiken de mooie term ‘houseproud’, welke in het Nederlands geen letterlijke vertaling heeft. Dit betekent dat je continu bezig bent je huis schoon en netjes te houden. Herken jij je als interior lover hier compleet in? Rowena in ieder geval wel, en heeft hier haar professionele blog- en online stylingadvies pagina op gebaseerd. De pagina genaamd House-Proud is een heerlijk online interieur ‘magazine’ met leuke winacties en giveaways, met haar indrukwekkende portfolio, maar vooral met geweldige binnenkijkers van het tot-in-de-puntjes-afgewerkte-huis van Rowena!

De unieke en sfeervolle interieur stijl van House-Proud is een bron aan inspiratie. Samen met de strakke, professionele foto’s en persoonlijke teksten en anekdotes, is House-Proud een fijn vermaak. Wil je een snelle impressie van het interieur van Rowena? Vergeet dan niet een kijkje te nemen op de Instagram rohouseproud. De fijne pasteltinten en het overheersend wit in het interieur laten je even helemaal wegdromen. Als je -net zoals wij- helemaal weg bent van dit interieur, wees dan niet getreurd. Deze dame met smaak geeft namelijk ook online stylingadvies.

Wij zijn daarom hartstikke trots dat een aantal items van Wants&Needs het interieur van Rowena mee aankleden. Ben je benieuwd welke items deel uit (gaan) maken van dit interieur? Hou dan de blogposts en Instagram van House-Proud in de gaten!

Reviews

M.R., Papendrecht
10 mei 2021

De rits van het door mij bestelde kussen was kapot. Na een mailtje erover kreeg ik direct te horen dat er een nieuw kussen opgestuurd zou worden. De volgende dag was het nieuwe kussen er in goed staat.

Sietse, Oosterhout
10 mei 2021

Communicatie verliep goed en product zeer snel geleverd. Top bedrijf!

Misa, Heerlen
7 mei 2021

Ik heb een schaal besteld van House doctor. Heel snel ontvangen. Er was een lichte schade en dit hem ik per mail + foto’s gemeld. Mijn melding is dezelfde dag opgelost. Ik ben geholpen door Vera :) Hartelijk dank voor jullie proffesionele hulp!!

Angelique, Katwijk
6 mei 2021

Alles goed verpakt en keurig op tijd geleverd