HOMEOFSHA


Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje op de blog Homeofsha. Sharon deelt hier blogposts in verschillende categorieën, waaronder het interieur! Met thema’s zoals binnenkijken geeft Sharon je een uniek kijkje in verschillende woningen. Sharon is gek op interieur, voornamelijk in de kleuren zwart en wit. Daarbij heeft ze een zwak voor kussentjes, wat wij zeker begrijpen!

Op onze samenwerking met Homeofsha zijn wij dan ook super trots. Sharon heeft een super toffe blogpost geschreven over een puberkamer inrichten met musthaves van Wants&Needs. Daarin stelt ze verschillende items van Wants&Needs aan je voor, zoals (natuurlijk) kussentjes, gouden accessoires en een plaid. Die puberkamer heeft Sharon prachtig ingericht als je het ons vraagt!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp