• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

HOMEOFSHA


Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje op de blog Homeofsha. Sharon deelt hier blogposts in verschillende categorieën, waaronder het interieur! Met thema’s zoals binnenkijken geeft Sharon je een uniek kijkje in verschillende woningen. Sharon is gek op interieur, voornamelijk in de kleuren zwart en wit. Daarbij heeft ze een zwak voor kussentjes, wat wij zeker begrijpen!

Op onze samenwerking met Homeofsha zijn wij dan ook super trots. Sharon heeft een super toffe blogpost geschreven over een puberkamer inrichten met musthaves van Wants&Needs. Daarin stelt ze verschillende items van Wants&Needs aan je voor, zoals (natuurlijk) kussentjes, gouden accessoires en een plaid. Die puberkamer heeft Sharon prachtig ingericht als je het ons vraagt!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!