• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

HOMEOFSHA


Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor het inrichten van jouw interieur? Neem dan zeker een kijkje op de blog Homeofsha. Sharon deelt hier blogposts in verschillende categorieën, waaronder het interieur! Met thema’s zoals binnenkijken geeft Sharon je een uniek kijkje in verschillende woningen. Sharon is gek op interieur, voornamelijk in de kleuren zwart en wit. Daarbij heeft ze een zwak voor kussentjes, wat wij zeker begrijpen!

Op onze samenwerking met Homeofsha zijn wij dan ook super trots. Sharon heeft een super toffe blogpost geschreven over een puberkamer inrichten met musthaves van Wants&Needs. Daarin stelt ze verschillende items van Wants&Needs aan je voor, zoals (natuurlijk) kussentjes, gouden accessoires en een plaid. Die puberkamer heeft Sharon prachtig ingericht als je het ons vraagt!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!