Flair


Voel je goed met Flair! In november 2019 heeft Wants&Needs een mooi plekje gekregen in het bekende tijdschrift Flair. Met deze samenwerking zijn wij ontzettend blij, omdat iedere editie van de Flair volstaat met álles wat het leven leuker maakt. Blader lekker door het (online) tijdschrift heen en laat je inspireren! De Flair gaat over herkenbare thema’s, top-10 lijstjes en exclusieve interviews. Daardoor heeft het tijdschrift maandelijks ontzettend veel lezeressen. Ben jij er al één van?

Wij hebben een mooi plekje mogen krijgen in de Flair editie 46. Dit stond in het teken van de leukste sinterklaascadeautjes. En voor the perfect gift, ben je bij Wants&Needs zeker aan het juiste adres! Een tof fotolijstje of bijvoorbeeld een uniek ornament. Leuk om te geven – maar nog leuker om te krijgen!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp