• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Flair


Voel je goed met Flair! In november 2019 heeft Wants&Needs een mooi plekje gekregen in het bekende tijdschrift Flair. Met deze samenwerking zijn wij ontzettend blij, omdat iedere editie van de Flair volstaat met álles wat het leven leuker maakt. Blader lekker door het (online) tijdschrift heen en laat je inspireren! De Flair gaat over herkenbare thema’s, top-10 lijstjes en exclusieve interviews. Daardoor heeft het tijdschrift maandelijks ontzettend veel lezeressen. Ben jij er al één van?

Wij hebben een mooi plekje mogen krijgen in de Flair editie 46. Dit stond in het teken van de leukste sinterklaascadeautjes. En voor the perfect gift, ben je bij Wants&Needs zeker aan het juiste adres! Een tof fotolijstje of bijvoorbeeld een uniek ornament. Leuk om te geven – maar nog leuker om te krijgen!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!