FAVORIETE PLEKJE

Eigenaresse Anne van Favoriete plekje is een Instablogger en deelt dagelijks inspirerende en afwisselende posts over werkelijk van alles.

Erg leuk is dan ook dat Krukje Senna van het Spaanse merk La Forma een waardevol plekje heeft gekregen in het interieur van Anne. Ze schrijft dat ze op slag verliefd is geworden op het krukje Senna en dat ze heerlijk wegdroomde over het perfecte plekje voor deze musthave in haar interieur. Wij snappen wel waarom, want wie word er nou niet verliefd op dit prachtige scandinavische krukje? De bekleding van het krukje is gemaakt van wol en de poten zijn voorzien van hout waardoor hij stoer en schattig tegelijk is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het leuke Instagram Account van Favoriete plekje? Klik dan hier om een kijkje te nemen!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp