Dïst

Dïst is een merk, opgestart door Jean-Paul van Empel in 2014, dat verschillende airplants, groeiplantjes en cactussen verkoopt. Vanuit huis kweekt Jean-Paul zijn plantjes en designt ze tot unieke items, door gebruik te maken van gerecyclede, natuurlijke restproducten. Het mooiste is dat de hergebruikte materialen jouw interieur aankleden! Ieder item is uniek en handgemaakt, wat de ambachtelijkheid van de airplants benadrukt. Wij zijn er weg van!

Als verkooppunt van Dïst hebben we een uiteenlopend aanbod aan verschillende plantjes. Zo hebben we zowel de airplants, als de groeiplantjes en de cactussen in ons assortiment. Wat al deze gezellige plantjes gemeen hebben, is de weinige verzorging die ze nodig hebben. Slechts één keer sproeien in de twee weken is voldoende om de plantjes jaren mee te laten gaan!

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Dïst. Graag helpen we deze duurzame, gerecyclede plantjes in de Nederlandse woonkamers te krijgen. Ben je benieuwd naar de achtergrond van de Dïst producten? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp