• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Dïst

Dïst is een merk, opgestart door Jean-Paul van Empel in 2014, dat verschillende airplants, groeiplantjes en cactussen verkoopt. Vanuit huis kweekt Jean-Paul zijn plantjes en designt ze tot unieke items, door gebruik te maken van gerecyclede, natuurlijke restproducten. Het mooiste is dat de hergebruikte materialen jouw interieur aankleden! Ieder item is uniek en handgemaakt, wat de ambachtelijkheid van de airplants benadrukt. Wij zijn er weg van!

Als verkooppunt van Dïst hebben we een uiteenlopend aanbod aan verschillende plantjes. Zo hebben we zowel de airplants, als de groeiplantjes en de cactussen in ons assortiment. Wat al deze gezellige plantjes gemeen hebben, is de weinige verzorging die ze nodig hebben. Slechts één keer sproeien in de twee weken is voldoende om de plantjes jaren mee te laten gaan!

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Dïst. Graag helpen we deze duurzame, gerecyclede plantjes in de Nederlandse woonkamers te krijgen. Ben je benieuwd naar de achtergrond van de Dïst producten? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!