• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Dïst

Dïst is een merk, opgestart door Jean-Paul van Empel in 2014, dat verschillende airplants, groeiplantjes en cactussen verkoopt. Vanuit huis kweekt Jean-Paul zijn plantjes en designt ze tot unieke items, door gebruik te maken van gerecyclede, natuurlijke restproducten. Het mooiste is dat de hergebruikte materialen jouw interieur aankleden! Ieder item is uniek en handgemaakt, wat de ambachtelijkheid van de airplants benadrukt. Wij zijn er weg van!

Als verkooppunt van Dïst hebben we een uiteenlopend aanbod aan verschillende plantjes. Zo hebben we zowel de airplants, als de groeiplantjes en de cactussen in ons assortiment. Wat al deze gezellige plantjes gemeen hebben, is de weinige verzorging die ze nodig hebben. Slechts één keer sproeien in de twee weken is voldoende om de plantjes jaren mee te laten gaan!

Wij zijn één van de trotse verkooppunten in Nederland van het merk Dïst. Graag helpen we deze duurzame, gerecyclede plantjes in de Nederlandse woonkamers te krijgen. Ben je benieuwd naar de achtergrond van de Dïst producten? Neem een kijkje op de website!

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!