• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

CIRCUSBEER

Circusbeer is een greep uit het leven van Vicky, een hippe moeder die inspirerende blogs maakt voor het Amerikaanse Babiekinsmag.com. Ook beheert ze een Instagram account boordevol inspiratie en leuke posts. Dagelijks deelt ze haar kiekjes op het gebied van interieur, fotografie, vakanties en de liefde voor haar gezin. Haar passie op gebied van interieur komt duidelijk naar voren in de veelzijdige posts.

De interieur blog die ze schreef voor babiekinsmag kun je hier bekijken! In de blog laat ze door middel van foto’s zien dat in een klein schattig huis wonen heel leuk is. Haar twee zoons slapen samen in een kamer en dat vinden ze erg leuk. Wij snappen wel waarom. De kinderkamer is prachtig ingericht, Wandklok Yvon van ons eigen merk Wants&Needs heeft een mooie plek gekregen in de stoere jongenskamer. Ook Plaid Tibetan van het Scandinavische merk Nordal draagt bij dat de kamer een stuk gezelliger en knusser is. Het geeft ons een boost wooninspiratie, om plaid Tibetan en Klok Yvon in deze setting terug te zien.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!