CIRCUSBEER

Circusbeer is een greep uit het leven van Vicky, een hippe moeder die inspirerende blogs maakt voor het Amerikaanse Babiekinsmag.com. Ook beheert ze een Instagram account boordevol inspiratie en leuke posts. Dagelijks deelt ze haar kiekjes op het gebied van interieur, fotografie, vakanties en de liefde voor haar gezin. Haar passie op gebied van interieur komt duidelijk naar voren in de veelzijdige posts.

De interieur blog die ze schreef voor babiekinsmag kun je hier bekijken! In de blog laat ze door middel van foto’s zien dat in een klein schattig huis wonen heel leuk is. Haar twee zoons slapen samen in een kamer en dat vinden ze erg leuk. Wij snappen wel waarom. De kinderkamer is prachtig ingericht, Wandklok Yvon van ons eigen merk Wants&Needs heeft een mooie plek gekregen in de stoere jongenskamer. Ook Plaid Tibetan van het Scandinavische merk Nordal draagt bij dat de kamer een stuk gezelliger en knusser is. Het geeft ons een boost wooninspiratie, om plaid Tibetan en Klok Yvon in deze setting terug te zien.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp