• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Buitenleven

Ben jij nog opzoek naar inspiratie voor je tuin? Dan zit je bij het magazine Buitenleven zeker op de juiste plek. Ze publiceren dan ook elke dag leuke nieuwtjes over wonen, koken, tuinieren, natuur en bijzondere adresjes ter inspiratie. Ook brengen ze per jaar negen edities uit van het magazine en zijn ze online ook actief met verschillende blogs.

Wants & Needs heeft een leuk plekje mogen krijgen in het magazine van Buitenleven in editie 4 die te koop is van 20 april tot 24 mei 2018. Geschreven door Robine Roordink in een mix met andere gave producten. Daarbij schrijft Robine over de gave lantaarn Varsi in het koper van het gave Nederlandse merk Light & Living, een echt musthave voor je tuin wat meteen sfeer zal creëren.

Erg leuk dat Wants & Needs ook mocht uitmaken van deze gave mix op de musthave pagina. Ben jij benieuwd geworden naar Buitenleven? Klik dan hier.

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!