• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

Buitenleven

Ben jij nog opzoek naar inspiratie voor je tuin? Dan zit je bij het magazine Buitenleven zeker op de juiste plek. Ze publiceren dan ook elke dag leuke nieuwtjes over wonen, koken, tuinieren, natuur en bijzondere adresjes ter inspiratie. Ook brengen ze per jaar negen edities uit van het magazine en zijn ze online ook actief met verschillende blogs.

Wants & Needs heeft een leuk plekje mogen krijgen in het magazine van Buitenleven in editie 4 die te koop is van 20 april tot 24 mei 2018. Geschreven door Robine Roordink in een mix met andere gave producten. Daarbij schrijft Robine over de gave lantaarn Varsi in het koper van het gave Nederlandse merk Light & Living, een echt musthave voor je tuin wat meteen sfeer zal creëren.

Erg leuk dat Wants & Needs ook mocht uitmaken van deze gave mix op de musthave pagina. Ben jij benieuwd geworden naar Buitenleven? Klik dan hier.

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!