Buitenleven

Ben jij nog opzoek naar inspiratie voor je tuin? Dan zit je bij het magazine Buitenleven zeker op de juiste plek. Ze publiceren dan ook elke dag leuke nieuwtjes over wonen, koken, tuinieren, natuur en bijzondere adresjes ter inspiratie. Ook brengen ze per jaar negen edities uit van het magazine en zijn ze online ook actief met verschillende blogs.

Wants & Needs heeft een leuk plekje mogen krijgen in het magazine van Buitenleven in editie 4 die te koop is van 20 april tot 24 mei 2018. Geschreven door Robine Roordink in een mix met andere gave producten. Daarbij schrijft Robine over de gave lantaarn Varsi in het koper van het gave Nederlandse merk Light & Living, een echt musthave voor je tuin wat meteen sfeer zal creëren.

Erg leuk dat Wants & Needs ook mocht uitmaken van deze gave mix op de musthave pagina. Ben jij benieuwd geworden naar Buitenleven? Klik dan hier.

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp