BEAUTY BY DENIES

Sinds april 2014 werkt Denise van Kalmhout iedere dag met veel plezier aan haar succesvolle blog BeautyByDenies. Ze schrijft over alles wat ze zelf leuk vind of wat haar erg aanspreekt. Denise is gek op sushi, fotografie en alles wat te maken heeft met social media. Met haar passie voor beauty, fashion, shoppen, schrijven en naar prachtige bestemmingen reizen heeft Denise een inspirerende lifestyle blog.

In een van haar blogpost schrijft ze over haar verhuis update en zie je een sneak peek van de woonkamer. In haar verhuisblog deelt ze foto’s van haar nieuwe appartement en is ze benieuwd wat de lezeressen ervan vinden. Een van haar nieuwe aanwinsten zijn de prachtige bijzettafeltjes Cuzco van merk Light&Living die ze online geshopt heeft bij Wants&Needs. Denise zelf gebruikt de houten bijzettafels als salontafel, maar ze kunnen ook prima als bijzettafel gebruikt worden. Je kunt ze apart van elkaar zetten, maar ook samen. Voor dat laatste heeft Denise gekozen. Zelf vind ze dat de koperen tafeltjes een stoere uitstraling hebben. De tafels zien er namelijk best een beetje ‘gebruikt’ uit en niet mega nieuw en perfect. Een prachtig detail! Wil je graag de blogpost lezen, klik dan

Reviews

Madeleine
9 april 2021

Ik vond het heel spannend om een vaas van meer dan 300 euro via de post te laten versturen. Hierover eerst telefonisch contact gehad mocht er iets mis gaan. Wants & Needs stelde zich geheel verantwoordelijk op voor de verzending. De vaas is heel netjes verstuurd en goed aangekomen.

Jennifer
8 april 2021

Heel gemakkelijk bereikbaar voor vragen. Ook steeds heel duidelijk en vriendelijk antwoord (zelfs nog om 21u). Bestelling kwam ook tijdig toe en is echt exact als op de foto. Hele goede kwaliteit.

Sandra
8 april 2021

Ze geven gelijk antwoord als je vragen hebt. Je krijgt bericht als product wat later komt Maar ook als ze het op sturen dan heb je het ook gelijk Mooi artikel precies hoe schreven is.

Valérie
6 april 2021

Wat kan ik zeggen, anderhalve maand te vroeg geleverd. Dikke duim omhoog, van mezelf en m'n deugeniet die nu al kan genieten van haar nieuwe lamp