• WELKOM bij Wants&Needs
  • Musthaves for Living
  • Gratis bezorging vanaf 50,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

BEAUTY BY DENIES

Sinds april 2014 werkt Denise van Kalmhout iedere dag met veel plezier aan haar succesvolle blog BeautyByDenies. Ze schrijft over alles wat ze zelf leuk vind of wat haar erg aanspreekt. Denise is gek op sushi, fotografie en alles wat te maken heeft met social media. Met haar passie voor beauty, fashion, shoppen, schrijven en naar prachtige bestemmingen reizen heeft Denise een inspirerende lifestyle blog.

In een van haar blogpost schrijft ze over haar verhuis update en zie je een sneak peek van de woonkamer. In haar verhuisblog deelt ze foto’s van haar nieuwe appartement en is ze benieuwd wat de lezeressen ervan vinden. Een van haar nieuwe aanwinsten zijn de prachtige bijzettafeltjes Cuzco van merk Light&Living die ze online geshopt heeft bij Wants&Needs. Denise zelf gebruikt de houten bijzettafels als salontafel, maar ze kunnen ook prima als bijzettafel gebruikt worden. Je kunt ze apart van elkaar zetten, maar ook samen. Voor dat laatste heeft Denise gekozen. Zelf vind ze dat de koperen tafeltjes een stoere uitstraling hebben. De tafels zien er namelijk best een beetje ‘gebruikt’ uit en niet mega nieuw en perfect. Een prachtig detail! Wil je graag de blogpost lezen, klik dan

Reviews

Yvonne
30 december 2020

Besteld en zo mooi Het was precies zoals ik dacht dat het was. Wat ik bijzonder vond was dat er een heerlijk geurtje in de doos aanwezig was.

Anita
30 december 2020

mijn vraag over een fotolijstje werd de volgende dag meteen beantwoord met een foto erbij. Jullie zijn heel klantvriendelijk , prima afhandeling

Suus
31 december 2020

Ik heb de Vaas Karnaz Goud gekocht, helemaal blij mee! Ik had er ook 2 als cadeau gekocht, deze zijn ook met een glimlach bij mijn vrienden in de kast gezet. De communicatie met Wants & Needs is erg fijn, ze reageren snel, vrolijk en duidelijk. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij ze.

Romy
6 januari 2021

Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen gekregen. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe kussens voor op de bank! Ik kreeg netjes een mail met de track&trace en de kussens waren netjes verpakt met een persoonlijk bericht van Wants&Needs. Ik ga zeker vaker bestellen!