• Bezoek onze Wants&Needs winkel
  • Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Elke dag bereikbaar tussen 09:00 - 22:00

BEAUTY BY DENIES

Sinds april 2014 werkt Denise van Kalmhout iedere dag met veel plezier aan haar succesvolle blog BeautyByDenies. Ze schrijft over alles wat ze zelf leuk vind of wat haar erg aanspreekt. Denise is gek op sushi, fotografie en alles wat te maken heeft met social media. Met haar passie voor beauty, fashion, shoppen, schrijven en naar prachtige bestemmingen reizen heeft Denise een inspirerende lifestyle blog.

In een van haar blogpost schrijft ze over haar verhuis update en zie je een sneak peek van de woonkamer. In haar verhuisblog deelt ze foto’s van haar nieuwe appartement en is ze benieuwd wat de lezeressen ervan vinden. Een van haar nieuwe aanwinsten zijn de prachtige bijzettafeltjes Cuzco van merk Light&Living die ze online geshopt heeft bij Wants&Needs. Denise zelf gebruikt de houten bijzettafels als salontafel, maar ze kunnen ook prima als bijzettafel gebruikt worden. Je kunt ze apart van elkaar zetten, maar ook samen. Voor dat laatste heeft Denise gekozen. Zelf vind ze dat de koperen tafeltjes een stoere uitstraling hebben. De tafels zien er namelijk best een beetje ‘gebruikt’ uit en niet mega nieuw en perfect. Een prachtig detail! Wil je graag de blogpost lezen, klik dan

Reviews

Marcia Oerlemans
8 mei 2020

Mijn bestelde spiegel werd in 1000 stukken geleverd. Direct een berichtje naar de klantenservice gestuurd en meteen een passende oplossing geboden! Binnen een week had ik een nieuwe spiegel ontvangen. Fijn contact met Mara van de klantenservice, super service! Dit is een voorbeeld voor andere bedrijven! Meteen een tweede bestelling geplaatst voor andere leuke spulletjes voor mijn nieuwe huis! Tot snel!

Ruby Van De Voorde
24 maart 2020

Heel erg tevreden! Heb nu al 2x iets besteld. De spullen werden al de volgende dag goed ingepakt thuis bezorgt. Er zat ook nog een leuk kaartje bij. Ik kan geen genoeg krijgen van alle leuke musthaves voor op mijn kamer.

Patricia Timmermans
24 september 2020

Kussen is mooier dan op de foto en de service is heel goed. Ik ga hier zeker meer artikelen voor onze inrichting bestellen.

AnneWil
26 september 2020

2 lampenvoeten besteld. Erg mooi en super snel bezorgd. Helemaal top!