Walnoot hout is eindelijk weer terug

Van grote meubels tot de kleinste details, walnoot hout in je interieur is helemaal terug! De houttrend heeft zich een aantal jaar geleden al ontpopt in de interieur wereld.

Door Martijn

Walnoot hout is eindelijk weer terug

Van donkere houttinten tot lichte houttinten het maakte niet uit, hout was dé trend. Toch wisten de lichte houttinten hun plekje te veroveren bij de interieur lovers en waren deze tinten je van het in jouw interieur. Maar tijden zijn veranderd en de donkere houttinten beginnen hun plekje weer terug te winnen, met walnoot hout in het bijzonder. In dit blog geef ik je alle tips en tricks voor walnoot hout in jouw interieur!

Guess who’s back?

walnoot-hout
@wonenmetmariel

Walnoot hout is van zichzelf al donkerder van kleur, deze kleur geeft een warme look in jouw interieur. Daarnaast is het ook heel goed te combineren in verschillende interieurstijlen. Ga je liever voor een luxe uitstraling? Of toch liever voor industrieel? Niks is te gek voor walnoot hout. Van modern tot vintage, walnoot hout past in elk interieur.

A little bit more… or less

eettafel-hout-walnoot
@madeleineshouse72

Zoals ik net al zei, walnoot hout past in elk interieur. Je ziet houttinten vaak in Scandinavische, Landelijke en Bohemian woonstijlen. Dit kan de indruk wekken dat hout alleen voor deze stijlen bedoeld is maar het tegendeel is waar. Walnoot hout is ook goed te combineren in bijvoorbeeld moderne woonstijlen, ga voor een strakke eettafel. Strak, modern, hout en functioneel, alles in één. Toch geen fan van super veel hout in je interieur? Ga dan voor een mooie snijplank in je keuken. Naast dat dit een mooi accessoire is, geeft het een mooie twist in jouw moderne keuken. En natuurlijk niet te vergeten, je kan hem ook gebruiken als mooie tapasplank, nu al zin in!

It’s all about the base

houten-vloer
@bij_spiertjes_thuis

Van Scandinavisch tot modern, walnoot hout kan de basis zijn voor jouw interieur. Een mooie walnoot kleurige houten vloer past in elk interieur en is een mooie basis om van jouw huis, jouw thuis te maken. Of ga voor mooie walnoot kleurige deuren in jouw droomkeuken. In elke vorm of maat, walnoot hout is terug van weggeweest!

Duurzame keuken met de warme uitstraling van walnoot hout

houten-keuken
@nett_even_anders

Deze keuken heeft dankzij de keukenkastjes en het keukeneiland van walnoot hout een warme uitstraling. Dit hout is zeer populair vanwege de mooie donkere kleur en de vele nerven. Ook gaat het vanwege de hoge kwaliteit lang mee. Deze keuken is dus niet alleen mooi, maar ook nog hartstikke duurzaam!

Een warm en sfeervol thuis met meubels van walnoot hout

salontafel-hout
@bij_spiertjes_thuis

Een warm en sfeervol thuis creëer je met walnoot hout. Dit materiaal staat bekend als stijlvol en duurzaam. Dat is in deze kamer met een prachtige houten vloer en een tafeltje van hetzelfde materiaal. Ze vormen een prachtig geheel met de witte haard en het mooie schilderij op de muur.

Walnoot hout zorgt voor uniek en sfeervolle woonkamer

walnoot-hout
@wonenmetmariel

Een voordeel van walnoot hout is dat je het overal kunt gebruiken. Neem nu deze sfeervolle woonkamer, waar achter bank een prachtig houten gedeelte is geplaatst. Het is een uniek element in dit interieur. Ook matcht walnoot hout goed met donkere kleuren, zoals grijs (de bank) en bruin (de kastjes).

Meubels van walnoot hout om trots op te zijn

houten-kast
@nett_even_anders

Walnoot hout is ontzettend hip, en dat is niet zomaar. Neem nu deze kastjes die gemaakt zijn van dit elegante en duurzame materiaal. Ze zien prachtig uit én gaan jarenlang mee. Geef meubels van walnoot hout dan ook een mooi plekje binnen jouw interieur. Je mag er trots op zijn!