Vensterbank decoratie: leuke accessoires en producten voor een mooie vensterbank

Vind je het geweldig om een woning industrieel, landelijk of modern in te richten? Vergeet dan niet om mooie decoraties te plaatsen op de vensterbank.

Door Martijn

Vensterbank decoratie: leuke accessoires en producten voor een mooie vensterbank

Daarmee zorg je voor extra sfeer in elke ruimte van jouw huis. Bovendien is het ontzettend leuk om een vensterbank met bijvoorbeeld stoere of kunstzinnige decoraties jouw eigen persoonlijke tintje te geven. Mogelijkheden zijn er genoeg, laten we snel kijken naar 10 inspirerende voorbeelden van vensterbank decoratie!

Mooie bloempotten fleuren deze smalle vensterbank op

bloempotten-smalle-vensterbank
@Andrea Davis

Ben je momenteel op zoek naar ideeën voor smalle vensterbank decoratie? Dan is dit sfeervolle interieur heel inspirerend! Niet alleen de vrolijke gele en roze kussentjes, maar ook de vensterbank met een grote cactus valt direct op. Ondanks het smalle oppervlakte is er genoeg ruimte voor een paar mooie bloempotjes die zorgen voor groen in huis. Bovendien past de witte vaas waarin de cactus zit perfect bij de zwarte vensterbank.

Deze vensterbank is goud waard

vensterbank-decoratie-landelijk
@Andrea Davis

‘Stijlvol’ is een goede omschrijving van deze fijne kamer met een landelijk interieur. Het gebruik van hout en wit draagt daar zeker aan bij, maar ook de vensterbank mag er zeker zijn. Sterker nog, er zijn zelfs twee vensterbanken bij een hoog raam te zien. Een daarvan heeft mooie decoratie in de vorm van een bloempotje en een gouden paard. Want in elke woning is een nette vensterbank goud waard!

Groene vensterbank decoratie werkt perfect in deze keuken

groene-vensterbank-decoratie
@bijmargrietinhuis

Deze vensterbank en het grote raam matchen perfect met elkaar. Er komt lekker veel licht binnen in deze kleurrijke keuken en op de lange vensterbank staan prachtige bloempotjes. Het is geen stoere vensterbank decoratie, maar wel groen en dat past goed bij deze tijd! De grote vaas met takken in het midden vinden we echt een pareltje. Ook staat de houten vensterbank prachtig bij de lichtblauwe keuken achterwand.

Kunstzinnige decoraties op deze vensterbank maken nieuwsgierig

decoratie-vensterbank
@ellabellahome

Vind jij stoere vensterbank decoratie helemaal het einde? Dan roep je bij het zien van deze vensterbank waarschijnlijk meteen ‘wow!’ De kunstzinnige ronde vorm maakt meteen nieuwsgierig. Wat betekent het precies? De bloemenvaas in de andere vensterbank kom je vaker tegen, maar vinden we ook mooi staan binnen dit interieur met veel wit. Ook fijn is dat er grote witte vitrages zijn opgehangen die beschermen tegen inkijk.

De accessoires van deze hoge vensterbank wil je graag bewonderen

modern-interieur-vensterbank
@lifeofmell

In een modern interieur mag een vensterbank niet ontbreken. Neem nu deze strak ingerichte en overwegend witte woonkamer. De vensterbank decoratie is hoog, maar bij binnenkomst meteen te zien. Je wilt meteen de twee donkere accessoires bewonderen vanwege hun kunstzinnige vorm. Bovendien vormen ze een mooi contrast met de witte kaarsenstandaard en de andere lichte meubels in deze woonkamer. Liefhebbers van een moderne en minimalistische stijl worden hier zeker blij van!

Een blik op deze mooie vensterbank en je bent verkocht

vensterbank-badkamer-decoratie
@linsplace17

Een vensterbank is een aanwinst voor elke badkamer. Wie een blik werpt op deze sfeervolle plek begrijpt meteen waarom. Er is precies genoeg ruimte voor een prachtige rieten mand met een grote plant. Een beetje extra groen en kleur in de badkamer is altijd een goed idee! Je ziet dat er is nagedacht over het interieur, aangezien de plant goed past bij het houten badkamermeubel en de grote spiegel.

Serene sfeer dankzij engelachtige vensterbank decoratie

decoratie-engel
@mirja_lifestyle_and_more

Deze vensterbank is duidelijk met veel zorg en aandacht ingericht. Er is namelijk prachtige staande decoratie gebruikt in de vorm van twee kaarsen. Ze hebben de vorm van twee engeltjes en zorgen voor een serene sfeer in de woonkamer. Ondertussen vormt een mooi rond plateau de achtergrond van deze prachtige kaarsen. Steek ze aan wanneer je na een drukke dag thuiskomt en geniet van rust en sfeer!

Vensterbank met grote bloemenvaas past perfect in knusse woonkamer

vaas-decoratie
@plinkalife

Deze vensterbank vormt een centraal element binnen deze woonkamer met een landelijk interieur. In het hoekje is een grote witte bloemenvaas gezet die meteen opvalt. Het is duidelijk dat het in dit interieur draait om rust en sfeer. Zo zie je in de andere hoek van de vensterbank een groot aantal kaarsen staan. Ideaal om ’s avonds aan te steken terwijl je knus op de bank onder een dekentje zit!

Twee bloemenvazen in de vensterbank vormen een stijlvol duo

bloemenvaas-vensterbank-decorstie
@sabinelamet_interior_feed

In deze sfeervolle woonkamer met een prachtige houten vloer kan alles. Een vensterbank decoratie op een voet? Kan gewoon het staat nog mooi ook! Werp maar eens een blik op de opvallende plant in een grijze vaas. Het vormt een stijlvol duo met de gouden bloemenvaas. Samen zorgen ze voor een chique sfeertje in deze woonkamer. Let trouwens ook op de opvallende decoratie tussen de vazen in. Wij raken niet uitgekeken op dit interieur!

Mooi plekje in de keuken met smalle vensterbank decoratie

smalle-vensterbank-decoratie
@wonenbijchan

Het is erg fijn om te koken in een lichte en mooi ingerichte keuken. Dat is op deze plek met mooie vensterbank zeker gelukt! Op de kleine vensterbank bij het raam staat een opvallende vaas met takken. Die past perfect bij elk seizoen en wordt geflankeerd door een mooie plant. Bovendien past de witte decoratie goed binnen de moderne en witte keuken. Het bewijst dat je met smalle vensterbank decoratie een stijlvol plekje kunt creëren!