Tafeldecoratie inspiratie voor een eettafel met zoveel meer sfeer

Met de juiste accessoires, zoals droogbloemen of mooie kaarsen, kun je iedere tafel sfeervoller decoreren. Onze favoriete tafeldecoratie inspiratie hebben we op een rij gezet!

Door Martijn

Tafeldecoratie inspiratie voor een eettafel met zoveel meer sfeer

Vind je het hoog tijd voor een restyling van jouw interieur? Vergeet dan niet om mooie tafeldecoratie in huis te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie decoratie schalen voor op tafel, kaarsen of vaasjes? De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar waar begin je? Wij helpen je graag een handje en hebben 10 prachtige voorbeelden van tafeldecoratie op een rijtje gezet. Hopelijk levert je dit lekkerveel inspiratie op!

Deze tafel decoratie set is een gouden zet

woonkamer-tafel
@binnenkijkenbij_jendezwart

Van deze bling bling tafel decoratie set komen wij meteen in een feeststemming! De drie kaarsen op het dienblad vormen letterlijk en figuurlijk een goudencombinatie. Ze passen perfect bij de grijze bank met gouden kussens en de kaarsen op de achtergrond. Ook de grote klok op de muur is prachtig om te zien. Maar de drie kaarsen op het zware tafeltje maken het stijlvolle plaatje écht compleet.

Decoratie op tafel maken van elk seizoen een feest

houten-tafel
@hoff.van.saar

Een dienblad op tafel als decoratie is een zeer goed idee. Kijk maar eens naar deze landelijke woonkamer, waar een dienblad met een grote bloemenvaas de houten tafel extra mooi maakt! Om de vaas heen staan potjes in allerlei kleuren en zelfs een dennenappel. Ook buiten het herfstseizoen zijn decoratie schalen voor op tafel een aanwinst. Zorg er voor dat de kleuren matchen met de rest van de kamer en geniet van een mooi resultaat!

Kleurrijke Pasen decoratie set is een lust voor het oog

kleurrijke-tafel
@huisje.aanhet.water

In deze woonkamer komen de kleuren je tegemoet! Aan de kleurrijke tafel decoratie set is te zien dat de liefde voor Pasen zeer groot is. Van de takken, veren en eieren in kleuren is zelfs de Paashaas onder de indruk! En als kers op de taart past deze decoratie perfect bij de andere vrolijke meubels in de woonkamer. Zo heb je meteen zin om op de gekleurde stoelen of het krukje te gaan zitten!

Grote vaas op houten tafeltjes is een echte eye-catcher

houten-tafel
@interior.byliza

De perfecte tafeldecoratie set bestaat niet. Of toch wel? Misschien ga je er anders over denken wanneer je deze grote bruingrijze vaas ziet. Het is een eye-catcher dankzij de grote takken met witte bloemetjes en de opvallende stippen. Bovendien past de donkere kleur opvallend goed bij de donkergroene wand. De donkere kleuren en het hout zorgen voor sfeer. Wat we extra leuk vinden is dat de bloemenvaas op het zwarte tafeltje juist kleurrijk is!

Kaarsjes op tafel zorgen voor een mooie ambiance

kaarsen-tafel
@noordenzoet_interieuradvies

Creëer een fijne ruimte met kaarsen als decoratie op tafel. Niet moeilijk om te doen, maar het effect is weergaloos. Deze gekleurde kaarsjes op een witte tafel zijn daar het perfecte voorbeeld van. Samen met de bloempotjes, blikjes en vaasjes zorgen ze voor extra kleur in de ruimte. Ook vormt de tafeldecoratie een perfecte mix met het bloemenschilderij op de muur. Hier willen we graag een paar uurtjes doorbrengen!

Bloemen en kaarsen op tafel geven een interieur net dat beetje extra

luxe-interieur
@sabinelamet_interiorfeed

Bloemen en kaarsen zijn de perfecte decoratie voor op tafel, zo bewijst deze woonkamer vol warme kleuren. Ze geven je een echt thuisgevoel en dankzij de kaarsen heb je altijd voldoende licht in huis. Zonder de bloemenvaas op tafel en in de hoek zou de kamer een veel saaiere uitstraling hebben. Bovendien vinden we de witte bloemenvaas in de hoek fantastisch staan bij de donkere vloer. Over deze decoratie voor op tafel is goed nagedacht!

Deze tafeldecoratie geeft kleur aan de overkapping

tafeldecoratie-overkapping
@sabinelamet_interior_feed

Tafeldecoratie is natuurlijk niet alleen geschikt voor binnen. Deze overkapping bewijst dat je met vaasjes en andere accessoires ook buiten een heerlijk plekje creëert. De groene vaas is op het witte tafeltje is lekker opvallend en matcht goed bij het hout en de donkere wand met mooie accessoires. Het zorgt voor net een beetje meer kleur bij deze overkapping en daar worden we blij van!

Op deze tafeldecoratie raak je nooit uitgekeken

tafeldecoratie-goud-brons
@stylish_wonen

Geef je de voorkeur aan een tijdloos interieur? Dan mogen kaarsen als decoratie op tafel niet ontbreken. In deze woonkamer staat er op de zwarte tafel een dieprode kaars waar je nooit op uitgekeken raakt. Waarschijnlijk geniet je er over een paar jaar nog steeds van. Hetzelfde geldt voor de gouden bloemenvaas, die qua kleur heel goed past bij dieprood. De twee rieten stoeltjes maken de prachtig gedecoreerde tafel compleet!

Deze gouden tafeldecoratie geeft ons een ‘wow’ gevoel

gouden-tafeldecoratie
@stylish_wonen

Met een mooi tafeltje kun je alle kanten op, zo bewijst deze schitterende slaapkamer. Alleen al de donkerblauwe wand zorgt bij ons voor een ‘wow!’ gevoel. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige gouden bloemenvaas op het houten tafeltje. De kleurrijke bloemen zijn een lust voor het oog, net als de twee gouden beeldje ernaast. Ze hebben de vorm van twee handen en we zijn best nieuwsgierig naar de betekenis.

Fijne relaxplek met mooie tafeldecoratie

tafeldecoratie-paars
@wonenop133

Ook bij het gebruik van decoratie op tafel is het handig om te matchen met andere meubels in huis. Dat is hier zeker gelukt, want de prachtige paarse bloemenvaas heeft precies dezelfde kleur als het tafeltje! Samen met de kleine en grote oranje lamp vormt het een kleurrijk geheel. Naast de tafeldecoratie en lampjes staat een stoel, waar je ’s avonds prima kunt bladeren in een mooi interieurtijdschrift!