• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

PRINTS

Behang met print

Kan die kale muur in je woning wel een boost gebruiken? Ons behang met print is gegarandeerd een goede keuze. Met onze ruime aanbod aan behang met print vind je voor iedere ruimte in je woning wel het juiste behang. En – ben je al overtuigd? De hoogste tijd om te beginnen. Het eerste wat belangrijk is bij de keuze van je behang, is het bepalen van de sfeer die je wil toepassen in de ruimte. De slaapkamer moet bijvoorbeeld een ruimte zijn die rust uitstraalt, hier moet je kunnen ontspannen en opladen voor een volgende dag. Het is dus wijsheid om hier te kiezen voor een rustig printje. In de woonkamer kan je daarentegen weer voor een wat drukker behang met print kiezen, zodat je woonkamer een geheel nieuwe dimensie krijgt. Klinkt goed, toch?

Lees meer

12 Items

Aflopend sorteren

12 Items

Speciale prijs  186,95 Normale prijs  220,00

12 Items

Aflopend sorteren

12 Items

Patroonbehang

Houd je van structuur, regelmaat en herhaling? Dan is de keuze voor het juiste behang met print al snel gemaakt! We stellen je graag voor aan ons patroonbehang. Patroonbehang heeft als kenmerk dat het patroon zich herhaalt over de gehele behangstrook. Op die manier creëer je een prachtig geheel, zonder dat het patroon onderbroken wordt. Ideaal, toch? Bij Wants&Needs hebben wij dan ook genoeg patroonbehang opgenomen in onze collectie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geometrische, tropische of Scandinavisch behang met print. Voor welk patroonbehang ga jij?!

Structuur behang

Structuur behang is prachtig, vaak neutraal behang met een reliëf. Dit staat super tof als je het wat rustiger wil houden, maar toch iets unieks op de muur wil hebben. Structuurbehang staat bijvoorbeeld mooi op de muur in de woonkamer waar de televisie tegenaan staat, of op de slaapkamer. Structuur behang lastig te bevestigen? Nee hoor! Structuurbehang is vaak gemaakt op basis van vliesbehang. Vliesbehang heeft het kenmerk dat het erg gemakkelijk te bevestigen én weer te verwijderen is. Ideaal!

Behang met print kopen

Behang met print kopen? Geen probleem! Bij Wants&Needs hebben wij een uitgebreide collectie aan behang met pritn. Deze collectie wordt constant vernieuwd met de mooiste en modernste behang met print. Zo zit er voor iedereen wel wat bij én blijft jouw interieur up-to-date!

Ons doel is om vernieuwend en uniek te zijn, zodat jouw interieur dat ook kan zijn. We blijven daarom continu op de hoogte van de meest vernieuwende en bijzondere trends, zodat jij deze kan toepassen op jouw interieur. Ook met behang met print! Bekijk snel onze ruime collectie en vind jouw perfect match met behang met print. Online, of kom langs in onze Wants&Needs Woonwinkel in Nuenen.