BEACHIE

Beachie

Let’s go to the beach! Tijdens de zomer, of juist tijdens de winter, is er niets fijner dan een fris en luchtig interieur. Net alsof je op een zonnige dag aan het strand zit, en je de deur maar open hoeft te doen om de zee in te lopen. Hoe je deze beachie trend het beste kunt creëren in je interieur? Allereerst door het kiezen van de juiste materialen. Denk aan basis meubels, zoals kasten en tafels, gemaakt van hout. Vervolgens kun je combineren met natuurlijke materialen – zoals riet, rotan of bamboe. Kies dan voor zonnige kleuren, zoals oranje, geel en blauw. Zo maak je de strand look in je woning helemaal compleet!

Beachie meubels en woonaccessoires

Een azuurblauwe zee, witte stranden en een heerlijke zon. Klinkt als een ideale vakantie, toch? Jammer genoeg is het niet iedere dag vakantie. Maar wel als je deze beachie trend toevoegt aan jouw interieur! Kies voor beachie meubels en woonaccessoires bij Wants&Needs en iedere dag voelt als vakantie, gewoon vanuit je eigen huis. Denk aan de tofste strandmeubels, die ook in je woning fantastisch zullen staan. Een hangmat, parasol of hangstoel brengen echte strand vibes in je woning. Pas wel op met het gebruik van zand – net als zand op je handdoek is zand in je interieur een écht irritatiepuntje. Ook kun je deze trend iets subtieler laten terugkomen. Ga dan bijvoorbeeld voor mandjes, kisten, plaids en kussens in deze beachie stijl. Natuurlijke materialen zien we hierbij vaak terug en ook van items zoals schelpjes en franjes is deze stijl niet vies. En... waan jij je al aan de Costa del Sol?

Echte beachie eyecatchers

Voor beachie eyecatchers ben je bij Wants&Needs aan het juiste adres. Want wie houdt er nou van op safe spelen? Kies voor een rustige basis en pak uit met de gaafste items. Een kandelaar of lamp in de vorm van een ananas, een schilderij met strand vibes of toffe ornamenten in de vorm van schildpadjes of vissen. Zo maak je de beestenboel helemaal compleet! Kan die kale muur wel een boost gebruiken? Ga dan voor een wanddecoratie palmblad aan de wand. Zowel binnen als buiten zal dit fantastisch staan en je hele woning kan zich optrekken aan deze eyecatchers. Buy now or cry later!

Beachie in jouw interieur

Kun jij ook niet wachten om deze beachie trend toe te voegen aan jouw interieur?! Geen probleem. Bij Wants&Needs hebben wij een uitgebreide collectie aan beachie meubels en woonaccessoires. Deze collectie wordt constant vernieuwd met de leukste en modernste beachie items. Zo zit er voor iedereen wel wat bij én blijft jouw interieur up-to-date!

Ons doel is om vernieuwend en uniek te zijn, zodat jouw huis dat ook kan zijn. We blijven daarom continu op de hoogte van de meest vernieuwende en bijzondere trends, zodat jij deze kunt toepassen op jouw interieur. Ook met beachie items! Bekijk snel onze ruime collectie en vind jouw perfect match met een beachie musthave. Online, of kom langs in onze Wants&Needs Woonwinkel in Nuenen.

Reviews