• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Trolleys

Vooral mooi, zo'n trolley!

Trolleys zijn ooit bedacht als functionele hulpmiddelen. Je kunt je spullen vervoeren zonder dit te hoeven tillen. Heel lang zijn trolleys dan ook enkel functioneel gedesignd. Onze trolleys daarentegen zijn niet alleen voor het gemak, maar dienen vooral als aankleding van je woning! Een trolley met ruw hout, of met schijnend gouden frame zijn niet alleen makkelijk, maar juist ontzettend mooi. Je kunt het bijvoorbeeld aankleden met leuke woonaccessoires, zoals lantaarns, kaarsen, vazen en potten!

Wat vooral opvalt is de originaliteit in elke trolley. De trolleys zijn geen van allen standaard. En dat maakt deze trolleys zo ontzettend leuk! Een trolley kan gebruikt worden als opengewerkte kast, maar ook als bijzettafel, of als tijdschriftenrek!

 • Lees verder...

  Attractive Trolley

  Dit is een bijzonder item, aangezien een trolley vaak als een hulpmiddel wordt gezien uit het vak, en totaal niet als een aantrekkelijk meubelstuk. Wij zijn er op gehamerd ons assortiment zo uniek en origineel mogelijk samen te stellen, en deze typen trolley maakt dat zeker waar!

  De trolley is verplaatsbaar, wat het ook nog eens een ontzettend handig meubelstuk maakt. Stel, je bent je interieur op een dag gewoon even zat en je wilt heel je woonkamer omgooien. Dat is bij de trolley geen probleem, want deze kun je super makkelijk op een ander plaatsje aankleden. Wat nieuwe kaarsen, vaasjes en plaids erop, en je woonkamer is weer als nieuw!

  Een moderne trolley, kan je woning een heel stuk ophalen. De trolleys variëren van een Scandinavisch/industriële stijl, tot een landelijke stijl. Hierdoor passen ze eenvoudig in verschillende interieurs, en kunnen aangekleed worden met weer een andere stijl woonaccessoires.

  Trolley met sfeer

  In het geval je helemaal verliefd bent geworden op één zo’n trolley, kan het zijn dat je even niet weet wat je op en in de trolley moet plaatsen. Gelukkig heeft elke trolley een sfeerfoto, waar verschillende bijpassende woonaccessoires worden afgebeeld. Voor als je zelf even geen inspiratie hebt! Daarnaast hebben we een heel aantal van deze producten ook in de verkoop op onze webshop, dus je hoeft niet ver te zoeken naar de perfecte musthaves!23 Items

Aflopend sorteren

23 Items

Speciale prijs  199,00 Normale prijs  235,00
Speciale prijs  289,95 Normale prijs  299,00
Speciale prijs  499,00 Normale prijs  531,00
Speciale prijs  575,00 Normale prijs  675,00
Speciale prijs  1.549,99 Normale prijs  1.692,00

23 Items

Aflopend sorteren

23 Items