SIDETABLES

Pagina

Producten 1-60 van 69

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Producten 1-60 van 69

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Super stijlvolle sidetables!

De achterkant van je bank opleuken? Of je muur wat minder saai maken? Dan is een sidetable dé ideale oplossing. Een sidetable is een langwerpig en smal tafeltje, vaak met lades of planken. Een sidetable is dan ook bijzonder handig, want als je deze musthave tegen de achterkant van je bank aan schuift, heb je een mooie aankleding voor dit eentonige vlak, kun je extra spulletjes opbergen en heb je een bijzettafeltje bij je bank voor je drinken en eten! Maar ook voor die gave tafellamp, die mooie vaas of die geweldige lantaarn is een sidetable ideaal om op te stralen. Toch zie je veel sidetables die vrij standaard zijn vormgegeven. Daar mag volgens ons wel een vlaag van vernieuwing doorheen, want je sidetable mag er ook best goed uit zien. Om je sidetable een werkelijk middelpunt van je woonkamer te maken, heeft Wants&Needs een super moderne en stijlvolle collectie sidetables!

  • Lees verder...

    Not-so-much-on-the Sidetable

    De collectie sidetables van Wants&Needs is strak en modern vormgegeven, zonder teveel poespas. Daar houden we van. Een combinatie van kwalitatief hoogwaardig hout en een ijzeren frame geven deze sidetables een ambachtelijke, maar ook industriële look. De sidetables zijn uiteraard geweldig om de achterkant van de bank aan te kleden, maar je kunt je sidetable natuurlijk ook wat meer in het middelpunt laten staan, tegen bijvoorbeeld je muur. Een leuk kleurtje op je muur, met daarvoor een gave sidetable, aangekleed met bijpassende woonaccessoires, maken jouw sidetable een geweldige eyecatcher!

    Even kijken naar je sidetable?

    We begrijpen dat het een lastige keuze is om een sidetable aan te schaffen zonder het item even gezien te hebben. Je wil natuurlijk weten of het plaatje is wat je gedacht had. Daarom kun je altijd even contact met ons opnemen en een afspraak maken om je sidetable te komen bekijken op ons hoofdkantoor!