• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Salontafels

Sfeervolle salontafel

Je woonkamer is een speciale kamer in je woning, die altijd gezellig en sfeervol moet zijn. Een lekker ontspannen avondje op de bank is extra fijn als je omgeven bent door warme, stijlvolle en mooie meubels. Zo heb je natuurlijk een bankstel uitgezocht dat helemaal jouw stijl uitstraalt. Maar een salontafel moet daar ook helemaal bij passen.

Een salontafel is de plek waar je je bordjes en glaasjes op kunt stallen als je lekker op de bank bent gekropen. Maar niet alleen dat. Een salontafel zorgt ook dat je extra sfeer in je woonkamer kunt brengen. Want naast bordjes en glaasjes, is een salontafel ook ideaal om vaasjes, windlichtjes en kaarsjes op te zetten. Met een verzameling van verschillende woonaccessoires op een unieke salontafel kun je jouw woonkamer bijzonder veel gezelligheid uit laten stralen!

 • Lees verder...

  Grote of kleine salontafel

  Salontafels kunnen in heel veel verschillende vormen en maten komen. Zo heb je salontafels die heel lang zijn en dicht bij de grond staan, maar ook wat hogere salontafels die een stukje korter zijn. Een lange, maar lage, salontafel is in feite een eettafel die is aangepast op de hoogte van je bankstel. Een wat kleinere, maar hogere, salontafel is in feite een grotere variant van een bijzettafel. Dit kan bijvoorbeeld ook een ronde salontafel zijn. Door de uiteenlopende grootte is maar net wat je de voorkeur geeft in je interieur!

  Stijlen salontafels

  De salontafels zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende stijlen. We hebben een ronde salontafel, een glazen salontafel of een houten salontafel. Salontafels zijn speelse meubelstukken, waardoor ook veel mogelijkheden qua design en materialen mogelijk zijn. Als je een landelijke stijl in je interieur voert, is een gepolijste salontafel vaak niet de meest geschikte keuze. Kijk dus goed naar je huidige meubelstukken en woonaccessoires en pas hier je keuze voor een salontafel op aan. Heb je nog wat inspiratie nodig voor de perfecte salontafel? Kijk dan even bij de sfeerfoto’s die bij veel producten zitten!

  Schuifbare salontafel

  Een salontafel is vaak wat kleiner dan een grote eettafel, en daarom ook erg schuifbaar. Zo kun je een beetje spelen met je salontafel, door deze zo nu en dan in een andere hoek neer te zetten. Het verschuiven van meubelstukken kan voor het oog namelijk veel veranderen aan je interieur. Door af en toe even te schuiven, met bijvoorbeeld je salontafel, kun je kijken of je wel echt de juiste opstelling hebt gekozen voor je woonkamer, waardoor je interieur er het beste uit komt. Een nieuwe indeling kan het effect hebben als een heel nieuw interieur!48 Items

Aflopend sorteren

48 Items

Speciale prijs  529,95 Normale prijs  562,50

48 Items

Aflopend sorteren

48 Items