• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Eettafels

Alles draait om de eettafel

De hele dag heb je van hot naar her gerend. File, deadlines op je werk, kinderen ophalen van school en boodschappen doen: en dat allemaal op één dag. Het fijnste moment van de dag is dan alle hectiek achter je te laten, en omringd te worden met de rust en warmte van je geliefden om je heen aan de eettafel. De eettafel heeft dat magische moment, waar je even tot jezelf kunt komen, alle stress van je af kunt laten vallen en kunt genieten van de mensen om je heen.

Tegenwoordig heeft een eettafel veel meer waarde dan vroeger. Steeds meer huishoudens leven, spelen, eten en borrelen rondom te eettafel. De eettafel is een stuk belangrijker geworden en wordt daarom ook vaak in het midden van de woonkamer geplaatst. Met de mooiste aankleding, zoals kaarsen, windlichten, decoratie en plaidjes, springt de tafel uit je interieur en nodigt uit om gezellig te komen zitten. Een bank of fauteuil om je salontafel zijn ook zeker fijn om op te zitten en bijvoorbeeld een beetje te netflixen, maar als het draait om gezelligheid, is de eettafel bij uitstek het meubelstuk dat jouw avond een bijzondere avond kan maken.

 • Lees verder...

  Compacte of uitgebreide eettafels

  Eettafels zijn er in verschillende soorten en maten. De grootte van een eettafel is natuurlijk afhankelijk van de ruimte die je ervoor hebt, en hoeveel ruimte je eraan wil geven. We hebben daarom eettafels die geschikt zijn voor 4 personen in het assortiment, waardoor het een compact en makkelijk te passen meubel is.

  Daarnaast hebben we grotere eettafels, die voor maar liefst 6, of met een beetje goede wil 8 personen bedoeld is. Dit type eettafel is echt bedoeld als middelpunt van je woning. Deze eettafels hebben een zodanig grote afmeting, dat dit een flink gedeelte van je woning in beslag neemt en het een echte eyecatcher in je woonkamer is!

  Eettafels in alle stijlen

  De eettafels in de eettafel collectie hebben heel veel verschillende stijlen. De eettafels zijn bijvoorbeeld gemaakt van uiteenlopende materialen. Ruwe, maar ook bewerkte materialen. Er zijn landelijke eettafels, Scandinavische eettafels, moderne eettafels, maar ook eettafels in klassieke stijl. Een eettafel moet namelijk voldoen aan jouw specifieke wensen, en door de uitgebreide keuze zullen we altijd tegemoet komen aan jouw droomtafel. Of je nou alleen aan je eettafel eet, drinkt of speelt; een eettafel is altijd het begin van je verhaal.46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  227,00 Normale prijs  229,00
Speciale prijs  519,00 Normale prijs  539,10
Speciale prijs  600,00 Normale prijs  629,10

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items