• Gratis bezorging vanaf 45,-
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Bureaus

Leren doe je zo: aan je trendy bureau!

Leren doe je je hele leven. Van je ervaringen, van je omgeving en van de fouten die je maakt. Maar soms moet je ook gewoon blokken voor een test of een belangrijke deadline. Dan is het wel handig als je je eigen hoekje hebt ingericht met een bureau waar je in alle rust kunt leren. Een bureau is in feite een eenpersoonstafel met lades of opbergvakjes, zodat je alle kantoorartikelen kwijt kunt. Omdat een bureau toch best veel ruimte in beslag neemt, is het natuurlijk een must dat het bureau er mooi uitziet. Als je studeerhoekje leuk is ingericht met een mooi bureau, is het automatisch ook leuker om te leren. Maak dus van je studeerkamer de leukste kamer van je huis met een bureau van Wants&Needs!

  • Lees verder...

    Stijlvolle bureaus

    De bureaus van Wants&Needs zijn modern, strak en sfeervol. Buiten alle praktische voordelen, is elk bureau bijzonder gedesignd. Wants&Needs heeft bureaus in moderne interieurstijlen, maar ook landelijke bureaus met hout en natuur kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat elk bureau uniek is, en als middelpunt van je studeerkamer opvalt. Gewoon een bureau, dat nét even anders is dan alle standaarden. Een voorbeeld van een bijzonder bureau, is bureau Sula, welke gemaakt is van gerecycled teakhout. Aan de verschillende kleuren en bewerkingen zie je het gerecyclede effect. Dit bureau is dus handig, trendy, maar ook ontzettend duurzaam.

    De bureaus van Wants&Needs zijn modern, strak en sfeervol. Buiten alle praktische voordelen, is elk bureau bijzonder gedesignd. Wants&Needs heeft bureaus in moderne interieurstijlen, maar ook landelijke bureaus met hout en natuur kleuren. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat elk bureau uniek is, en als middelpunt van je studeerkamer opvalt. Gewoon een bureau, dat nét even anders is dan alle standaarden. Een voorbeeld van een bijzonder bureau, is bureau Sula, welke gemaakt is van gerecycled teakhout. Aan de verschillende kleuren en bewerkingen zie je het gerecyclede effect. Dit bureau is dus handig, trendy, maar ook ontzettend duurzaam.17 Items

Aflopend sorteren

17 Items

Speciale prijs  759,- Normale prijs  849,-

17 Items

Aflopend sorteren

17 Items