BARTAFELS

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Bartafels!

Een bartafel is fijn item voor ieder interieur. De bartafel verbindt zich met de keuken, terwijl jij kookt kan de ander er gezellig bij komen zitten. De bartafel is het middelpunt voor goede gesprekken, gezelligheid en dus ideaal voor in de keuken. Niet alleen is het ideaal in de keuken, maar ook bij feestjes biedt de hoge tafel een uitkomst! Match jouw favoriete bartafel met de ideale barkrukken die jij op het oog hebt. En maak daarmee het perfecte plaatje compleet.

Bartafel in de keuken

Een bartafel in de keuken is helemaal hip! Het is een perfect alternatief voor het kookeiland of voor de eettafel. Wanneer je een grote woonkeuken hebt past een bartafel er perfect bij. De bartafel brengt sfeer in je keuken en is een ideale plek om even bij te kletsen, te borrelen en een gezellig hapje te eten met elkaar.

Niet alleen in de keuken past de hoge bartafel perfect, ook buiten in de zomer is dit een gaaf item. Heerlijke avonden doorbrengen met vrienden rond de bartafel. De hoge tafel zorgt voor gezelligheid, wat elk interieur kan gebruiken.

Bartafel met barkrukken

De match tussen jouw bartafel met de barkrukken is erg belangrijk. Door het ruime aanbod wat Wants&Needs biedt aan verschillende bartafels en barkrukken zal hier altijd een perfecte match met jouw interieur te maken zijn. Bartafels zijn meubelstukken die in veel verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn. Het belangrijkste is dat de bartafel aansluit op de stijl van je meubels en interieur. Benieuwd naar welke bartafels Wants&Needs in haar assortiment heeft? Kijk gerust rond op onze webshop of kom langs in onze woonwinkel te Nuenen.