FAUTEUILS

Producten 1-60 van 358

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-60 van 358

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Fijne fauteuil

Het is af en toe heerlijk om je even terug te kunnen trekken met een mooi boek, of een magazine. Door niemand gestoord worden en je wanen in je eigen fantasie. Dat haalt je even uit je dagelijkse sleur. Hier mag dan ook best een fijn hoekje met fijne meubels voor ingericht worden in je woning. Een comfortabele fauteuil met een sfeervolle staande lamp zijn al voldoende om te kunnen relaxen. De letterlijke betekenis van een fauteuil is dan ook luie stoel. Een heerlijk grote fauteuil waarin je je benen op kunt trekken en lekker in weg kunt duiken. Wie wil dat nou niet?

 • Lees verder...

  Leren fauteuil

  In de collectie fauteuils staan vooral leren fauteuils. Het is natuurlijk niet voor niets dat je grootouders altijd één grote leren fauteuil in de woonkamer hadden staan: leer zit heerlijk en vormt zich naar jouw gelaat. Al mag het design van je opa's grote stoel wat moderner; opa weet het toch altijd het beste. We hebben daarom leren fauteuils in de collectie fauteuils met een strak en modern design. Zoals de vlinderstoelen van Nordal en PTMD. Deze vlinderstoelen hebben eigenlijk een heel minimalistisch frame, en daarbij ook een minimalistische design. Het leer is als vrij ruw materiaal verwerkt in deze vlinderstoel. Maar dat doet zeker niet af aan het hoge comfort van dit type fauteuil. De uitstraling van deze vlinderstoel is dan ook super modern. Ook hebben we leren fauteuils die wat klassieker zijn vormgegeven, maar toch met strakke lijnen en met een stuk lichter frame.

  Fauteuils in de woonkamer

  Fauteuils staan daarnaast ook perfect in je woongedeelte. De laatste trends laten zien dat verschil tussen de stijlen stoelen en banken helemaal trendy is. Het is helemaal niet erg om een ander type fauteuil in de woonkamer te hebben staan dan dat je bankstel is. Dat ziet er juist speels en luchtig uit. Gedraaid in de hoek kleedt een fauteuil je woongedeelte helemaal aan!

  Een fauteuil kan dus op verschillende manieren in je interieur opgaan. Maar het allerbelangrijkste is dat de fauteuil prinsheerlijk zit, en dat jij je momentje van rust kunt pakken. En precies daarop zoeken wij onze fauteuils uit.