• Gratis bezorging vanaf 45,-
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
 • Bezoek onze Wants&Needs winkel

Eetkamerstoelen

Moderne eetkamerstoelen

Wants&Needs is aan het uitbreiden. En niet zomaar. Naast de collectie woonaccessoires, schilderijen en verlichting, heeft de categorie meubels ook een boost gekregen. Met onder andere moderne eetkamerstoelen! Iedereen heeft namelijk eetkamerstoelen nodig in huis. En natuurlijk moeten deze er modern en gezellig uitzien, maar daarnaast moet de kwaliteit van een eetkamerstoel ook zeker goed zijn. Je zit er immers elke dag minstens twee keer op. Omdat we dat toch vaak een doorn in het oog vinden – want, óf te duur, óf een saaie stoel - , wilden we onze waardevolle klanten een mogelijkheid bieden tot kwalitatief hoogwaardige, super unieke, goedkope en moderne eetkamerstoelen.

 • Lees verder...

  Eetkamerstoelen dans

  Eetkamerstoelen komen vaak per 6 stuks. Een eettafel heeft namelijk vaak 6 plaatsen beschikbaar. Klassieke trends zijn natuurlijk 6 dezelfde paar eetkamerstoelen. Maar de laatste trends die zich voortzetten zeggen dat allerlei verschillende eetkamerstoelen aan één tafel de nieuwste hit is. Dit ziet er gezellig, speels en ongedwongen uit en geeft je eetkamer echt sfeer. In onze eetkamerstoelen collectie bieden we heel veel verschillende soorten stoelen aan, in verschillende woonstijlen, die afzonderlijk mooi zijn, maar in combinatie zeker zo gaaf in je interieur staan! We hebben bijvoorbeeld een groot aanbod leren eetkamerstoelen, design eetkamerstoelen, moderene eetkamerstoelen, Scandinavische eetkamerstoelen en eetkamerstoelen met armleuning of zonder. Tussen deze verschillende stijlen en vormen kan fantastisch gematcht worden!

  Samen eten, op je eetkamerstoelen

  De eettafel is een plek waar je samen met de mensen die je liefhebt de dag bespreekt, naar elkaar luistert en met elkaar lacht. Om hier de mooiste momenten met zoveel mogelijk zielen te kunnen beleven is het fijn om hier een aantal eetkamerstoelen omheen te hebben staan. Of ze groot, klein, eenvoudig of solide zijn, ze moeten comfortabel zitten om jouw eettafel momenten zo waardevol mogelijk te kunnen maken. Daarom hebben we slechts de meest comfortabele, maar ook trendsettende, moderne eetkamerstoelen uitgezocht en opgenomen in het assortiment.

  Ben je benieuwd hoe jouw perfecte eetkamerstoelen zitten? Kom gerust langs! Neem wel eerst even contact op, dan zetten wij alvast een stoeltje voor je klaar!46 Items

Aflopend sorteren

46 Items

Speciale prijs  92,95 Normale prijs  94,50
Speciale prijs  99,00 Normale prijs  119,00
Speciale prijs  106,35 Normale prijs  123,90
Speciale prijs  149,00 Normale prijs  169,00

46 Items

Aflopend sorteren

46 Items